Siste nytt!

  • 30.09.2014 kl.13:58 i Nyheter
  • 4 kommentarer

Netflix lager spillefilm

Og filmen de skal lage i samarbeid med The Weinstein Company er ingen mindre enn en oppfølger til Ang Lee's Crouching Tiger, Hidden Dragon fra 2000! Oppfølgeren har vært planlagt en stund, men det ble i natt klart at Netflix blir foretrukket framfor kinoer. Filmen skal fremdeles vises på et par utvalgte IMAX kinoer på utgivelsesdatoen, som er 28 august 2015.Netflix har planer om å lage flere spillefilmer fremover, og dette vil revolusjonere måten vi ser film på. Det er vanlig at spillefilmer ikke når streamingtjenester før mange måneder etter kinopremieren, og dette vil Netflix endre på. Netflix håper også at denne utviklingen kan være et startskudd for at filmbransjen begynner å gi publikum ferske filmtitler både på strømmtjenester og på kino. Hva syns du om dette? Vil det være en bra utvikling, eller vil det bidra til at kinoene sakte dør ut? Dette har vært en evig debatt de siste årene, og det er alltid spennende å høre hva folk syns om dette temaet. Så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om du har noe å si om dette :)

http://filtermagasin.no/her-er-netflix-aller-forste-spillefilm-morten-tyldum-med-pa-laget-nar-strommetjenesten-gar-i-strupen-pa-hollywood/

 

Nyutgivelser innen streamingstjenester

 Kun film

Netflix (norsk versjon):

Print the Legend (dokumentar om 3D printing)

Iron Man 3

Stand Up Guys

Escape From Planet Earth

 

Viaplay:

White House Down

The Angriest Man In Brooklyn

 

CMore play:

Paranormal Activity- The Marked Ones

The Bourne Lagacy

 

 True Detective sesong 2

Jeg har endelig begynt å se første sesongen av True Detective, og er mektig imponert til nå! De siste dagene har det blitt publisert navnene til noen av de som skal være med i andre sesongen av serien, som har en helt annen handling i en ny by med nye skuespillere. Til nå vet vi at Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch og Rachel McAdams skal være med i andre sesongen. Hva syns du om dette valget? Kan det overgå første sesongen med Matthew McConaughey og Woody Harrelson? Si din mening i kommentarfeltet!

http://p3.no/filmpolitiet/2014/09/rachel-mcadams-til-true-detective/

 

Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama: beste åpning på kino hittil i år

Filmen har fått gode tibakemeldinger, og terningen har stoppet på en 5er hos flere av de store avisene og radiostasjonene. Dette har tydeligvis folket fått med seg, og de har strømmet til kino! Med et budsjett på 50 millioner, mange kjente skuespillere, og et veldig kjent merkenavn, er det ingen overraskelse av Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama er filmen med årets beste åpning på kino, med 96 000 besøkende i helgen. Redaktør Geir Kamsvåg i bladet Cinema spådde at filmen kom til å runde en halv milion besøkende, så det blir spennende å se hva tallet ender på.http://filtermagasin.no/luktet-gull-kaptein-sabeltann-fant-arets-beste-apning-pa-kino/

 

#film #blogg #filmblogg #student #kapteinsabeltann #truedetective #netflix #viaplay #cmore

4 kommentarer

bernteriksandnes

01.10.2014 kl.11:23

En film jeg og familien skal prøve å få sett :) Utrolig til å være norsk ;-)

Santar

01.10.2014 kl.15:11

Så det der om Crounching Tiger 2, hmm, må innrømme at det ikke fyller meg med høye forventninger når den kommer rett på netflix. Vel hele prosjektet virket noe pussig. En oppfølger til Crouching Tiger så lenge etterpå? Uten samme regissør? Lukter litt "we want money" to me.

Personlig liker jeg å eie filmer jeg liker, men synes godt de kunne begynen å gi ut filmer på streaming og dvd/bluray samme dag som på kino. Liker godt å se film hjemme jeg :)

Stina Ueland

01.10.2014 kl.15:41

Jeg håper at denne filmen kan være med på å endre filmbransjen og skape større muligheter for å vise nye filmer andre steder enn på kino. Som filmstudent har jeg mange filmer jeg ønsker å se til enhver til, men som fulltidsstudent uten jobb ved siden, blir det utrolig dyrt å dra på kino hver gang en interessant film blir utgitt. Muligheten for å se nye filmer hjemme i stua gjennom Netflix og andre streamingtjenester er derfor veeeldig ønsket for min del hvertfall :)

At det er akkurat denne filmen har egentlig ikke så mye å si for meg, ettersom jeg er mer opptatt av utviklingen dette vil føre med seg. Men såvidt jeg kan se på IMDB virker det som om de har fått med seg mange talentfulle mennesker på dette prosjektet, så filmen har potensial til å bli bra den :) At oppfølgere blir utgitt så mange år etterpå bekymrer meg ikke så veldig. Sin City a dame to kill for kom 9 år etter den første filmen, og den skuffet ikke :)

Santar

03.10.2014 kl.14:55

Å det gjør overhodet ingen ting at det er lenge siden forrige film, er spent på Star Wars ep VII f.eks. Har bare fått inntrykk at Crounching Tiger 2 er mer ett we want money prosjekt, men hvem vet. Michelle Yeoh er jo ihvertfall tilbake. Er jo kommet et par bilder fra den og.

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits