Toy Story 4 annonsert! Mine tanker om dette

  • 06.11.2014 kl.23:58 i Nyheter
  • 2 kommentarer

Da er det offisielt.. Det kommer en Toy Story 4 i 2017. Toy Story filmene er filmer jeg har vokst opp med og som betyr mye for meg, men denne nyheten er jeg faktisk ikke særlig glad for. Den siste filmen fra 2010 endte triologien på en flott måte, og grunnen til at det kommer enda en film er, i min mening, kun fordi Pixar ønsker å tjene enda mer penger. Jeg elsker Pixar og deres filmer, men om de bare kunne sluttet å lage oppfølgere til alt hadde jeg likt de enda mer. For hvem er vel egentlig interessert i å se Cars 3? (Ja, det kommer en Cars 3)

 Dette er noe av det jeg misliker mest med film i Hollywood. Evnen til å tenke nytt og gjøre noe originalt blir sjeldnere og sjeldnere, og det meste vi ser der ute er remakes, prequals, sequals, filmer basert på bøker osv.. Det handler nå om å se den raskeste og enkleste utveien, med ett mål; å tjene penger. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle filmer der ute, det er jeg fullstendig klar over, men altfor mye av det som blir laget i Hollywood for tiden bærer preg av nettopp dette.

En liten trøst i dette er at personen som skal ha regien på filmen er John Lasseter, mannen bak de to første Toy Story filmene, som også var mine favoritter av de tre.
For alt jeg vet kan filmen bli kjempebra, men jeg syns fremdeles at de burde sluttet etter den tredje filmen.

http://variety.com/2014/biz/news/john-lasseter-to-direct-toy-story-4-out-in-2017-1201349848/


Hva syns du om at det kommer en Toy Story 4? Likte du de tre første filmene?

 

#film #pixar #disney #toystory #movie #filmblogg #helg #fredag

2 kommentarer

Marian

10.11.2014 kl.20:41

Jeg syns Toy Story 3 var en perfekt slutt på bra film serie, så jeg vet ikke helt hva jeg syns om denne fjerde filmen. Det må jo da bli uten Andy, siden han ga fra seg lekene i den forrige filmen. og Toy Story er ikke helt det samme uten Andy :/

Stina Ueland

10.11.2014 kl.20:43

Marian: Ja, helt enig! Blir spennende å se hva de gjør med historien nå, og om det blir noe bra. Håper jo på det beste :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits