Siste nytt!

  • 01.12.2014 kl.21:09 i Nyheter
  • 7 kommentarer

I dag har jeg hatt min første eksamen, og kan endelig slappe av en liten stund før neste eksamen på fredag. Så jeg tenkte å bruke denne lille fritiden jeg har til å skrive et innlegg om siste nytt innen film- og serier. 

Frozen får en oppfølger:

Disneyfilmen fra 2013 vant to Oscar statuetter, og ble tidenes mest innbringende animasjonsfilm, så det er ingen overraskelse at Disney ønsker å lage en oppfølger til knallsuksessen. En musikal er også på vei, og en julekortfilm, som skal vises allerede nå i desember. Hvem gleder seg til Frozen 2?House of Cards sesong 3 har fått premieredato:

Den populære politiske dramaserien med Kevin Spacey og Robin Wright begynner å streame på Netflix den 27 februar. Gleder du deg?

Independence Day 2 kommer i 2016:

Etter årevis med rykter og spekulering har 20th Century Fox nå annonsert at det kommer en oppfølger til blockbusteren fra 1996. Til nå vet man veldig lite om filmen, men det som er klart er at Will Smith vil ikke returnere i rollen som jagerflypiloten Steven Hiller. Hva syns du om denne nyheten? Gleder du deg til en oppfølger, eller syns du det er helt unødvendig å lage oppfølger av Independence Day?

 

Rykter om Christoph Waltz som ny Bond skurk:

I 2015 kommer en ny James Bond film som har fått tittelen Bond 24. Det blir sagt at Oscar vinner Christoph Waltz har kapret rollen som skurken i filmen, og at skurken er ingen ringere enn Ernst Stavro Blofeld, en legendarisk Bond karakter vi ikke har sett på film på over 30 år. Personlig er jeg kjempeglad for denne nyheten, og jeg har all tro på at Waltz kan bli en fantastisk Bond skurk. Jeg håper dette er mer enn bare et rykte. Hva syns du om dette? 

 

Nå er endelig desember her, og med desember følger julefilmer og "binge-watching" av serier. Mine planer i desember er å se ferdig Gilmore Girls, hente meg inn igjen på Walking Dead, og forhåpentligvis begynne på House of Cards, en serie jeg har ønsket å se veldig lenge. I tillegg til å se masse filmer selvfølgelig. Det er ingenting bedre enn en ferie når du ønsker å gå løs på watchlisten din.

Angående watchlist, sjekk ut mitt tidligere innlegg om IWatchMovies, en nettside der du kan lage deg en profil (gratis), og ha en grei oversikt over filmer du har sett, og ønsker å se. En nettside som er veldig grei å ha dersom du er slik som meg, en person som liker å ha kontroll over filmer du har sett, og de du ønsker å se i fremtiden. Les innlegget om IWatchMovies her.

I løpet av helgen kommer jeg til å legge ut en topp 10 liste over mine julefilmfavoritter :) Ha en fin kveld!#film #julefilm #blogg #nyheter #frozen #disney #kino #juni #februar #christmas #desember

 

7 kommentarer

Madeleine

01.12.2014 kl.21:19

åh, gleder meg til å se frosen 2 :D Visste ikke at de skulle ha en oppføleger, men det er jo supert da =D

Stina Ueland

01.12.2014 kl.21:22

tiggerlilly: Ja, det blir gøy :) Likte veldig godt Frozen, så forhåpentligvis blir oppfølgeren bra!

scorsese86

02.12.2014 kl.00:51

Gleder meg til å se topp 10-listen din :)

Nei, nå ble jeg glad! Christoph Waltz som Bond-skurk :) Han er så fantastisk, og som Blofeld også? Jeg gleder meg allerede.

Stina Ueland

02.12.2014 kl.00:57

scorsese86: Så bra! :)

Ja, samme her. Han er så flink, og det hadde vært helt fantastisk å sett han i den rollen! Det er jo ikke bekreftet enda, men det virker ganske trygt å anta at han har rollen :)

Posiitiv

03.12.2014 kl.06:24

Digger bloggen din!

Stina Ueland

03.12.2014 kl.14:11

Posiitiv: Tusen takk! :)

Tonje

04.12.2014 kl.00:28

Likte Frozen, søt film :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits