Filmtips: Netflix

  • 03.01.2015 kl.11:07 i Filmtips
  • 5 kommentarer

Dette er et gammelt innlegg. Jeg kan ikke garantere at disse filmene fremdeles er tilgjengelige på Netflix. Trykk HER for andre filmtips, anmeldelser, og topp 10 lister.

Netflix har virkelig skjerpet seg, og den siste tiden har det kommet mange bra filmer og serier tilgjengelig for streaming på norske Netflix. Dette er et par utvalgte filmer jeg anbefaler alle å sjekke ut:

  

 Bonustips:

Kom deg på kino å se Pride! En veldig bra film, og en ekte feel good film som er både morsom og varm. Denne fimen havnet på 7. plass på listen min over årets beste filmer fra 2014. Det innlegget kan du lese her.

Har du sett noen bra filmer på Netflix i det siste?

Trykk HER for flere filmtips.

#film #filmtips #blogg #filmblogg #netflix #streamingtjeneste #januar2015

5 kommentarer

Karoline Johannesen

03.01.2015 kl.12:36

Jeg tror ikke jeg har sett noen av disse filmene faktisk, men så blir det heller lite tid til å se på film for min del.

Norweed

03.01.2015 kl.14:10

Utrolig mange filmer jeg ikke hadde sett! :) Dette er også godt omtalte filmer på nett, så jeg vil gi de fleste et forsøk! :) Det er så vanskelig å FINNE de gode filmer nå til dags, for det er mye dritt der ute også hehe :P Men hver sin smak, I guess :) Filmene er på "To Watch" listen min :) Takk for tipsene :)

Stina Ueland

03.01.2015 kl.15:29

norweed: Ja, ikke sant.. Jeg sliter alltid med å finne noe bra å se på Netflix, de har et enormt utvalg, men dessverre har de også veldig mange dårlige filmer og serier. Jeg håper denne listen var til hjelp, og at du liker de filmene du velger å se :) Ha en fin dag videre!

denfaktiskevirkelighet

04.01.2015 kl.21:37

her var det mange gode tips og forslag til filmer som man kan se

nattsvermeren liker jeg veldig godt

Stina Ueland

04.01.2015 kl.21:38

denfaktiskevirkeligheten: Så bra :) Ja, Nattsvermeren er utrolig bra. En av mine favorittfilmer, og Anthony Hopkins er fantastisk i den filmen!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits