Serietips

  • 16.01.2015 kl.15:11 i Serietips
  • 6 kommentarerHuman Trafficking (2005)

Mini serie, 2x90 min

Tilgjengelig på Netflix

Menneskehandel er et stort problem i mange land, og dette er en serie som setter et lys på dette problemet. Human Trafficking er ikke en serie som er lett å se, men du vil ikke angre om du ser den! Serien er spennende og intens, med dyktige Donald Sutherland og Mira Sorvino, som begge ble Golden Globe nominerte i 2006 for sin innsats i serien.

 Hannibal (2013-)

2 sesonger

Ttilgjengelig på Netflix

Jeg er veldig glad i Hannibal filmene med Anthony Hopkins, og var derfor ganske skeptisk til en serie om Hannibal Lector. Men Mads Mikkelsen er fantastisk i denne serien, og gjør en flott tolkning av den sjarmerende, manipulerende psykopaten. Serien er veldig bra, men ikke en serie for de som misliker blod og groteske scener. Jeg liker å tro at jeg tåler det meste, men til og med jeg blir til tider litt sjokkert når jeg ser denne serien, og jeg elsker sjokkfaktoren denne serien har. For en serieopplevelse utenom det vanlige, og en fantastisk skuespillerprestasjon fra Mads Mikkelsen, se Hannibal!

 Freaks and Geeks (1999)

1 sesong

En av de seriene som ble avlyst etter kun en sesong, men som i ettertid har blitt ikonisk. En komiserie om to forskjellige tenåringsgjenger, og deres liv på high school på 80-tallet. En veldig morsom serie, der de aller fleste kan kjenne seg igjen. Med kjente skuespillere som James Franco, Jason Segal og Seth Rogan.

 

Har du sett noen av disse seriene? Hva er din favoritt serie for tiden?

#serie #tv #netflix #serietips #serieanbefaling #anbefaling #filmblogg #blogg

6 kommentarer

Anders

16.01.2015 kl.17:15

Har sett Hannibal og er enig, den er litt på kanten grotesk til tider, men veldig bra. En annen serie-forgjenger til film er Bates Motel. Den ligger også på netflix hvis du ikke har sett den. Den var ganske bra den også, men ikke så blodig som Hannibal.

Stina Ueland

16.01.2015 kl.17:40

Anders: Har sett det, helt grei serie, men mistet litt interessen i midten av andre sesongen, så har ikke sett det ferdig enda. Vera Farmiga er veldig flink i den serien :)

Silje

16.01.2015 kl.20:03

Tusen takk før tipsene :) Har itje sett di enda, men d skal æ :)

Har alt for mange favoritter nå, hehe, som f.eks home and away, the 100, state of affairs, madam secretary osv :)

Stina Ueland

16.01.2015 kl.21:07

Silje: Ingen problem :) Har ikke sett noen andre enn Home and Away, men forstår at alle de seriene du nevner er populære for tiden, spesielt The 100, så jeg må kanskje sjekke de ut :) Ha en fin kveld!

Therese Bråthen<3

17.01.2015 kl.19:55

Har sett Hannibal, å den serien liker jeg :) Nå om dagen ser jeg på serien Switched at birth :)

Stina Ueland

18.01.2015 kl.00:33

Therese: Så bra at du liker Hannibal, kjempebra serie, gleder meg til neste sesong :) Har ikke sett Switched at Birth, men hørt mye om det, så kanskje jeg må se det snart!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits