Ukens film (Shame)

  • 25.01.2015 kl.15:38 i Ukens film
  • 4 kommentarerShame (2011)

Regi: Steve McQueen

Med: Michael Fassbender, Carey Mulligan

Denne filmen er regissert av Steve McQueen, mannen bak Hunger og 12 Years a Slave. McQueen har hatt et nært samarbeid med Michael Fassbender i filmene sine, og både i Shame og i Hunger spiller Fassbender hovedrollen. Shame tar opp tabubelagte temaer som avhengighet, sex, og skam. En veldig bra film, som er ubehagelig og ofte vanskelig å se. Fassbender og Mulligan gjør begge en veldig bra jobb i denne filmen, og Fassbender fikk en Golden Globe nominasjon for rollen sin.

McQueen er en ekspert på å lage filmer om vanskelige temaer, bare se på 12 Years a Slave. En film om en forferdelig historie og en film som er til tider vanskelig å se, men for en utrolig bra film! Er du fan av Mulligan, Fassbender eller McQueen, anbefaler jeg deg å se denne filmen. Shame er tilgjengelig på Netflix.

Har du sett Shame?

 

Denne uken har jeg vært syk, og som alltid når jeg er syk ser jeg veldig mye serier og film. For tiden er jeg hektet på Veep, en amerikansk politisk komiserie med Julia Louis-Dreyfus, og jeg har sikker sett minst to sesonger den siste uken.

Har du sett Veep?

 

TIPS: Jeg vil igjen minne om nettsiden Icheckmovies. Det er en helt genial nettside for de som liker å ha kontroll over filmer de har sett, og filmer de ønsker å se i fremtiden. Les innlegget der jeg skrev om Icheckmovies HER.

#shame #veep #film #filmtips #filmblogg #blogg #netflix #serie #tv #anbefaling

4 kommentarer

lunahjertesmil

25.01.2015 kl.21:19

God bedring <3 :) Har du sett Madam Secretary? Den liker jeg så godt :)

Stina Ueland

25.01.2015 kl.21:27

lunahjertesmil: Har ikke sett det nei, men har hørt om det. Ser at første sesongen snart er ferdig, kanskje jeg skal se det :)

lunahjertesmil

25.01.2015 kl.21:28

Den er rå bra, syns jeg da! :D Bare ett tips når du er ferdig med andre :P ;)

Stina Ueland

25.01.2015 kl.21:37

lunahjertesmil: Er alltid på leting etter noe nytt å se, så takk for det :) Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits