Filmanmeldelse: John Wick

  • 26.01.2015 kl.13:34 i Anmeldelser
  • Ingen kommentarerJohn Wick (2014)

Regi: Chad Stahelski, David Leitch

Med: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen

Denne actionthrilleren med Keanu Reeves kom dessverre ikke på kino her i Norge. Veldig leit egentlig, for jeg tror det er en film mange kunne likt. Personlig er det få actionfilmer som kommer ut i dag, som jeg faktisk liker. Ofte er de dårlig filmet, elendig klippet, og har en svak handling med dårlig dialog (Taken 2 var en slik film, utrolig skuffende). Men jeg hadde hørt mye bra om John Wick, og bestemte meg for å se den. Og jeg ble ikke skuffet! Keanu Reeves har ikke vært med i en god film på veldig lenge, men dette var en bra film. Den er spennende, med en intens og interessant hovedkarakter og handling. Filmen har flotte, klare bilder, og veldig god klipping. Actionscenene er bra utført, bra og oversiktelig filmet, og veldig bra klippet, slik at man faktisk får med seg hva som skjer (i motsetning til mange andre actionfilmer, der klippingen er så kjapp at man ser ingenting).

Filmen er regissert av to stuntmenn, som kan være en oppskrift på katastrofe, men det er tydelig at disse mennene vet hva de holder på med. John Wick er den første og eneste filmen de har hatt regi på, så det blir spennende å følge med på deres arbeid i fremtiden.

John Wick er en skikkelig underholdende og spennende actionfilm, og starten på et nytt kapittel i Keanu Reeves skuespillerkarriere. Filmen kommer ut på DVD og Blu-Ray den 11. februar, og kan forhåndsbestilles på Platekompaniets nettbutikk. John Wick er et nødvendig tilskudd til filmsamlingen om du er glad i actionthrillere.

Terningkast 5 (svak)Har du sett John Wick? Har du tenkt å se den?

#film #filmtips #dvd #filmblogg #kino #filmanmeldelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits