Siste nytt!

  • 09.02.2015 kl.17:06 i Nyheter
  • 10 kommentarerFifty Shades of Grey får oppfølger(e)

Fifty Shades of Grey har premiere neste helg, men det har allerede nå blitt annonsert av regissøren Sam Taylor-Johnson at det kommer to oppfølgere: Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed. Fifty Shades blir altså en triologi, akkurat som bøkene. Det er ingen overraskelse at det blir en triologi, filmene kommer til å bli utrolig populære, og traileren til Fifty Shades of Grey er allerede den mest sette filmtraileren noen sinne. Personlig er ikke forventningene mine til filmen veldig høye, så jeg kommer nok ikke til å se den på kino. Men jeg er spent på hvordan filmen blir, og jeg skal se den. Forventningene er ganske lave, så det kan jo bli en positiv overraskelse. Skal du se Fifty Shades of Grey?
BAFTA vinnerne

The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) tok sted i går, og The Grand Budapest Hotel vant hele fem priser; beste produksjonsdesign, beste hår og sminke, beste musikk, beste originale manus, og beste kostymedesign. Whiplash vant tre priser; beste mannlige birolle (J.K Simmons), beste lyd, og beste klipping. The Theory of Everything tok også med seg tre priser hjem; beste britiske film, beste mannlige hovedrolle (Eddie Redmayne) og beste adapterte manus. Boyhood tok også hjem tre priser; beste film, beste kvinnelige birolle (Patricia Arquette), og beste regi. Forhåndsfavorittene Birdman og The Imitation Game fikk ikke like mye oppmerksomhet, der førstnevnte kun fikk en pris (beste kinematografi), mens The Imitation Game måtte gå hjem uten noen priser. The LEGO Movie ble, i motsetning til Academy Award, BAFTA nominert for beste animerte film, og vant. Hurra! Nå blir det spennende å se hvem som får prisene under Academy Awards den 22 februar.

Les mine anmeldelser av de BAFTA nominerte her (trykk på filmen for å komme til anmeldelsen): Whiplash, The Theory of Everything, Gone Girl, Boyhood, American Sniper, Interstellar, Nightcrawler, Big Hero 6, Dawn of the Planet of the Apes, The Hobbit: The Battle of the Five Armies.

 Poltergeist får remake, og her er traileren

Den kjente skrekkfilmen Poltergeist fra 1982 får en remake, og premieredatoen i Norge er satt til 7 august i år. Traileren kan du se nedenfor. Liker du originalen fra 1982?

 Neighbors 2 er annonsert

Jeg var en av dem som likte fjorårets komedie Neighbors med Seth Rogen og Zac Efron veldig godt, men at det nå skal komme en oppfølger er jeg ikke like glad for. Det var en morsom film som sluttet på en måte som gjør at jeg ikke helt forstår hvor historien nå kan gå, men det blir interessant å se hva de gjør med Neighbors 2. Filmen har premiere i USA mai 2016, norsk premieredato er ikke kjent. Har du tenkt å se Neighbors 2?Skal Ryan Gosling spille "The Beast" i nyinspillingen av Beauty and the Beast?

Som de aller fleste har fått med seg skal det spilles inn en live action (re)adapsjon av den klassiske Disney filmen Beaty and the Beast fra 1991. Emma Watson skal spille rollen som Belle, men rollen som The Beast har fremdeles ikke blitt annonsert. Men skal vi tro ryktene (og IMDB), kan Ryan Gosling være en av de aktuelle skuespillerne til å spille rollen. Hva syns du om Ryan Gosling som The Beast?

10 kommentarer

Marian

09.02.2015 kl.17:35

Jeg liker den originale Poltergeist filmen. jeg er generelt sett ikke så begeistret for remakes, men den kan bli bra :)

gleder meg til live action filmen av Skjønnheten og Udyret. håper den blir bra :)

Jeg har nok ingen planer om å se noen av Fifty Shades filmene, basert på hva jeg har lest om bøkene.

Den Sjenertes Hemmelighet

09.02.2015 kl.17:40

Jeg skal se Fifty Shades of Grey på kino 14.2. Nå er jeg utrolig fan av triologien, og klarer ikke å vente med å se filmen! :D

Stina Ueland

09.02.2015 kl.17:48

Marian: Enig med deg i alt dette her :) Kan bli interessant å se hvordan Fifty Shades filmen blir, men forventningene er som sagt ganske lave, har lest deler av første boken, og den imponerte ikke, for å si det mildt :)

Stina Ueland

09.02.2015 kl.17:48

Den Sjenertes Hemmelighet: Så bra :)

Frøya

09.02.2015 kl.19:02

Jeg skrev nettopp to innlegg på bloggen min om Fifty shades of Grey. Ellers må jeg si jeg elsket Grand Budhapest Hotel :)

Stina Ueland

09.02.2015 kl.19:24

Frøya: Ja, jeg har lest de:) Interessant lesing, og mye av det du skriver er jeg helt enig med. Var mange av de poengene du kommer med som var grunnen til at jeg mislikte bøkene (det lille jeg leste av de), i tillegg til at bøkene ikke kan kalles kvalitetslitteratur heller da... Er egentlig bare veldig spent på å se hvordan de skal ta tak i alt dette i filmene, men forventningen er nok ikke helt store nei.

The Grand Budapest Hotel likte jeg veldig godt, så var hyggelig å se at det fikk så mye oppmerksomhet under BAFTA :)

Silje S. Lopez

09.02.2015 kl.20:18

Jeg gleder meg masse masse til Fifty shades of grey, har lest alle bøkene og til å med skrevet innlegg ang fifty shades. Skal se den mest sannsynelig 17 :D

Stina Ueland

09.02.2015 kl.20:24

Silje S. Lopez: Så gøy! Håper du liker den :)

Veronica S

09.02.2015 kl.20:33

Jeg skal se Fifty Shades;) hehe. Lest bøkene.

Beauty & The Beast er jeg så absolutt IKKE enig i at Emma skal spille Belle da.. men det er meg. Håper det da blir Ryan som er The Beast. Synes sangeren Kacey Musgraves skulle fått rollen som Belle..hun ligner SYKT på Disney karakteren.

Stina Ueland

10.02.2015 kl.01:12

Veronica S: Håper du liker den da, ikke lenge igjen nå! :)

Ja, hver sin smak :) Jeg har alltid likt Emma, så gleder meg veldig til å se henne i den rollen.

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits