Kingsman: The Secret Service (sponset innlegg)

  • 26.02.2015 kl.17:55 i Filmtips
  • Én kommentar

I samarbeid med en av mine sponsorer har jeg skrevet dette innlegget om den premiereklare actionkomedien Kingsman: The Secret Service. I dette innlegget skal jeg skrive litt om hva Kingsman handler om, mine forvetninger til filmen, og om en konkurranse der du har muligheten til å vinne 10 kinobilletter til filmen.Kingsman: The Secret Service er regissert av Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class, Stardust), med skuespillerne som Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, og Taron Egerton.

Kort fortalt, filmen handler om den hemmelige spionorganisasjonen Kingsman, som rekrutterer inn vanlige, lovende tenåringer til byårets harde treningsprogram for fremtidige agenter, også kalt Kingsmen. I filmen møter vi Eggsy (Taron Egerton), sønnen til en tidligere Kingsman, som lever et trist liv uten jobb eller utdanning. Han møter Harry (Colin Firth), en nåværende Kingsman som ser potensial i Eggsy og tilbyr han en plass i byråets treningsprogram. Samtidig truer filmens skurk, et datageni ved navn Valentine (Samuel L. Jackson) verden med sine onde planer.

Traileren for Kingsman: The Secret Service kan du se på toppen av innlegget.

Jeg likte veldig godt Vaughn's tidligere film Kick-Ass, og er også ganske glad i spionfilmer som James Bond, så jeg tror jeg kommer til å like Kingsman: The Secret Service, og jeg har planer om å se den. Filmen ser ut til å ha et hovedmål; å underholde, med gamle spionfilmer som utgangspunkt. Og jeg tror, fra det lille jeg har sett, at Kingsman er en underholdende film, med mange referanser til kjente spioner, bra humor, og gode actionscener.

Filmen har allerede fått mye skryt av kritikerne, og Birger Vestmo fra Filmpolitiet, en filmanmelder jeg ofte er veldig enig med, har gitt filmen terningkast fem.

På kingsman.no kan du bestille billetter til filmen, i tillegg til å spille et spill der du har muligheten til å vinne kinobilletter. Hver dag blir det trukket ut en person som vinner 10 kinobilletter til filmen. Spillet er veldig gøy, og overraskende utfordrende. Jeg er i hvert fall hektet! Så klikk deg inn HER og test ut spillet, kanskje er det du som vinner 10 kinobiletter, og kan ta med vennegjengen på kino og se Kingsman: The Secret Service :)

Kingsman: The Secret Service har kinopremiere denne helgen.

Skal du se Kingsman: The Secret Service på kino?

#film #kino #filmtips #

Én kommentar

acbitisme

26.02.2015 kl.20:29

Elsker bloggen sjekk ut min

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits