Siste nytt!

  • 26.02.2015 kl.15:11 i Nyheter
  • 2 kommentarer

Lady Gaga skal være med i American Horror Story: HotelDette avslørte artisten selv på sin Twitter-konto onsdag. De tidligere sesongene har handlet om et hjemsøkt hus, et mentalsykehus, hekser, og et freakshow, og denne gangen er det et hotell som står for tur. Det blir spennende å se hvilken rolle Gaga får, mest sannsynlig blir det en mindre birolle. Hun har erfaring innen skuespill, og har studert teater i New York, så kun kan gjøre en bedre jobb en mange sikker tror.

Hva syns du om at Lady Gaga skal være med i AHS? Tror du hun kan spille?

 

Avengers: Age of Ultron har kommet med plakat

En av de filmene jeg gleder meg mest til i 2015 er Avengers: Age of Ultron. Nå har endelig Marvel publisert to plakater; en med hele "gjengen", The Avengers, og en med kun Iron Man.Hva syns du om plakatene? Gleder du deg til filmen?

 

Sigourney Weaver blir å se i den nye Alien filmen


Det ble for litt siden kjent at Neill Bloomberg skal regissere en ny Alien film, og det er nå annonsert at Sigourney Weaver kommer tilbake i rollen som Ellen Ripley. De to siste filmene Alien 3 og Alien: Resurrection har ingenting med denne nye filmen og gjøre, Bloomberg skal lage en film som avslutter historien fra de to første filmene; Alien og Aliens.

Hva syns du om at det kommer en ny Alien film? Gleder du deg til å se Sigourney Weaver i rollen som Ellen Ripley igjen?

 

Parks and Recreation er ferdigDen aller siste episoden av en av mine favoritt komiserier ble vist denne uken, og serien er nå, etter syv sesonger, ferdig. Siste episoden var veldig bra, veldig koselig, og ikke minst veldig morsom! Jeg har alltid likt Parks and Recreation, så det var trist å ta farvel med serien. Men serien ble avsluttet på et greit tidspunkt, og fikk aldri tid til å bli kjedelig eller dårlig, slik komiserier ofte blir etter for mange sesonger. For alle som ikke har sett denne serien anbefaler jeg den på det sterkeste.

Ser du på Parks and Recreation?

 

Frozen Fever trailer er ute

Kortfilmen Frozen Fever fra Disney er en "oppfølger" til megasuksessen Frozen fra 2013, og har premiere den 13 mars. Den blir vist på kino i sammenheng med Disney's nyeste film Cinderella. I går ble det utgitt en kort trailer til filmen, og du kan se den her:

Likte du Frozen? Skal du se Cinderella?

 

Sons of Anarchy sesong 6 er nå tilgjengelig på NetflixSer du Sons of Anarchy?


#film #serie #nyheter #tv #kjendis

2 kommentarer

Marian

26.02.2015 kl.15:54

jeg liker American Horror Story, men jeg er ikke så begeistret for Lady GaGa. Det er nok litt for tidlig å si om jeg skal se sesong 5 eller ikke, siden sesong 4 var litt skuffende.

Den nye Frozen kortfilmen ser søt ut ^^ Jeg har tenkt å se Cinderella, men jeg får dessverre ikke sett den den helgen det er premiere, med mindre det er en annen premiere dato for Norge?.

Stina Ueland

26.02.2015 kl.16:12

Marian: Cinderella har premiere den 13 mars også her i Norge. Du får se den etter premieren da :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits