Nyheter på Netflix

  • 06.03.2015 kl.11:54 i Nyheter
  • 8 kommentarer

SERIERAmerican Horror Story: Coven

Sesong 3 av American Horror Story er endelig på Netflix. Coven er den sesongen jeg har likt minst til nå, men det betyr ikke at jeg syns den er dårlig. Den er absolutt verdt å se, den er bare ikke like bra som resten av serien. Sesong 1-3 er nå på Netflix.

 Better Call Saul; ny episode hver uke

Jeg har ikke sett denne serien enda, så jeg kan ikke si så mye om den. Jeg liker Breaking Bad veldig godt, og serien har fått gode tilbakemeldinger.

 Unbreakable Kimmy Schmith

En ny Netflix produsert serie, første sesongen ble tilgjengelig i dag. Unbreakable Kimmy Schmith er en komiserie om en kvinne som rømmer fra en kult, og startet livet på nytt i New York. Serien er produsert av Tina Fey og Robert Carlock.

 

FILMERIron Man 2 (2010)

I min mening, den dårligste Iron Man filmen. Men det er en Marvel film, og alle Marvel filmer er verdt å se. Nå er endelig alle tre Iron Man filmene tilgjengelig på Netflix.

 The Woman (2011)

En grøsser jeg ikke har sett selv, men hørt mye bra om.

 Season of the Witch (2011)

Nicholas Cage er ikke kjent for å velge gode filmer å spille i, og Season of the Witch er nok ikke et unntak. Jeg har ikke sett filmen, men det jeg har hørt om den har ikke vært bra. Kanskje dette er en perfekt film å se om du har lyst å bare kose deg med en dårlig film?

 My Bloody Valentine (2009)

En remake av grøsseren med samme navn fra 80-tallet.

 Nothing To Loose (1997)

Actionkomedie med Tim Robbins og Martin Lawrence. Regissøren har tidligere laget Ace Ventura: When Nature Calls, og han har skrevet manuset til Bruce Almighty og Patch Adams.

 The Messenger (2009)

Denne drama-/romantikk-/krigsfilmen, med Woody Harrelson, Ben Foster og Samantha Morton ble nominert til to Academy Awards; beste mannlige birolle (Harrelson), og beste originalmanus. Den kom ut samme år som The Hurt Locker, og flere mener at The Messenger er like bra som The Hurt Locker selv om den ble overskygget av den.

 

Har du sett noen av disse filmene/seriene?

Sjekk ut mine andre innlegg om nyheter på Netflix ved å trykke HER

#film #serie #netflix #streaming #tips #filmtips #anbefaling

8 kommentarer

jannzky

06.03.2015 kl.13:55

Jeg trodde ingen brukte den norske netflix. Syntes i hvertfall at season of the witch ikke var så dårlig, kan man klage på den så har man ikke vært i zombeaver delen av skrekkfilmer.

Stina Ueland

06.03.2015 kl.14:01

jannzky: Hehe den norske har fått bedre utvalg de siste månedene, så jeg bruker i hvert fall den :) Jeg har faktisk sett Zombeavers, men i motsetning til Season of the Witch er Zombeavers en film som ikke engang prøver å være bra. Det er forskjell på en "god" dårlig film, og en film som bare er dårlig. Og jeg syns Season of the Witch var en dårlig film. Men hver sin smak, selvfølgelig! :)

Maria

06.03.2015 kl.14:36

Jeg synes ikke Marvel filmer er verdt å se. Jeg liker helter og sånn, men jeg tåler ikke greiene fra Marvel.

Stina Ueland

06.03.2015 kl.14:45

Maria: Hehe da kan vi ikke være mer forskjellige :) Jeg er ikke glad i alle superheltfilmer, men Marvel elsker jeg!

Mia

12.03.2015 kl.22:24

Jeg syntes alle sesongene av american horror story har vært like bra hittil, det er jo veldig ulike historier fra hver sesong.

Stina Ueland

12.03.2015 kl.22:29

Mia: Jeg liker veldig godt at de har så forskjellige historier fra sesong til sesong, det er noe av det beste med hele serien :) Vanskeligere å bli lei det da. Men personlig syns jeg kvaliteten ble litt dårligere etter sesong 2, de to første sesongen var så utrolig bra. Men er veldig spent på neste sesong, et hotell konsept kan virkelig "sprite" opp serien :)

Marianne

29.03.2015 kl.20:15

Jeg ELSKER Unbreakable! Se hele sesongen på 2 dager :'D Det er så ufattelig mye teit humor som treffer meg midt i blinken! "hashbrown no filter" <3

Stina Ueland

29.03.2015 kl.20:21

Marianne: Knallbra serie :) Har også skrevet en anmeldelse av den her på bloggen.

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits