Ukens film(er) (Wild, Wild Tales, Den tilfeldige rockestjernen)

  • 09.03.2015 kl.15:06 i Ukens film
  • 2 kommentarer

I uken som var har jeg vært på Kosmorama, Trondheim Internasjonale Filmfestival, og jeg har sett 13 filmer. Å velge ut kun en av disse filmene til ukens film har vært umulig, og jeg skal derfor trekke fram de tre beste filmene jeg så den uka:Wild (2014)

Nydelig natur, og Reese Witherspoon i sin beste rolle til nå. Les min anmeldelse av filmen HER.

 


Wild Tales (2014)

Tatt fra innlegget jeg skrev tidligere i dag:

Wild Tales er seks kortfilmer satt sammen til en film. I slike type filmer er det alltid noen av historiene som er morsommere, mer spennende, og mørkere enn andre, og slik er det også i Wild Tales. Men jeg elsket alle sammen! Denne filmen handler om karakterer som gjør de mest ekstreme ting, og vi kjenner oss igjen i mange av disse karakterene. De gjør det som ingen vanligvis tørr å gjøre, men som vi alle drømmer om å gjøre. Wild Tales var en film helt utenom det vanlige, og jeg anbefaler den på det aller sterkeste. En av de beste filmene jeg har sett denne uken på Kosmorama.

Wild Tales har kinopremiere 13 mars.

 Den Tilfeldige Rockestjernen (2015)

Tatt fra innlegget jeg skrev tidligere i dag:

Den Tilfeldige Rockestjernen er en musikkdokumentar om det ikoniske rockebandet Kaizers Orchestra, sett gjennom øynene til et av bandmedlemmene Helge Risa, også kjent som "Omen" og "mannen med gassmaska". Jeg har vokst opp med å hørre på Kaizers Orchestra, og kommer selv fra Jæren, der bandet er fra, så jeg gledet meg derfor naturlig nok til å se denne filmen. Og det var en veldig interessant film. Helge Risa er nok det mest tilbakeholdne og private av bandmedlemmene i Kaizers, og det var gøy å bli bedre kjent med han gjennom filmen, og høre om hans opplevelser og tanker rundt bandet og livet med Kaizers. En spesiell musikkdokumentar, men en veldig interessant, og, i min mening, bra laget musikkdokumentar. Jeg fikk lyst å dra rett hjem og høre på Kaizers etter jeg hadde sett filmen.

Den Tilfeldige Rockestjernen har kinopremiere 13 mars.

 

Har du sett/skal du se noen av disse filmene?

#film #ukensfilm #filmtips #kino #trondheim #kosmorama

2 kommentarer

Marthe Snøfugl

09.03.2015 kl.17:45

Har veldig lyst til å se Wild.

Stina Ueland

09.03.2015 kl.17:46

Marthe Snøfugl: Gled deg! :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits