Bloggens facebookside

  • 11.03.2015 kl.16:46 i Diverse
  • 2 kommentarerJeg vil minne alle nye og gamle lesere på at jeg har en facebookside for bloggen, der jeg legger ut film- og serierelaterte ting daglig; nyheter, trailere, filmtips osv. Her legger jeg kun ut ting som jeg ikke har skrevet om på bloggen (sett bort fra lenker til nye blogginnlegg), så på denne siden er det mye gøy å lese for alle film- og serieinteresserte.

På denne siden legger jeg også opp til diskusjoner rundt det det som blir lagt ut, og selv om jeg selvølgelig setter stor pris på absolutt alle som liker siden, savner jeg flere engasjerte følgere som vil være med å diskutere det jeg publiserer. Jeg er så bortskjemt at jeg får mange saklige og gode kommentarer på hvert innlegg jeg publiserer på bloggen, og jeg skulle gjerne hatt et slikt engasjement på facebooksiden også :)

Så, kom igjen; lik Filmbuff's facebookside, og få tilgang til de ferskeste nyhetene, trailerne osv innen film- og serieverdenen! For å komme til Filmbuff's facebookside kan du trykke HER, eller trykk like på facebookboksen nederst i innlegget.


Har du en facebookside for bloggen din?

#film #facebook #blogg #filmblogg #serie #tv

2 kommentarer

Oddsen.nu

11.03.2015 kl.17:20

Koselig! Har sniklest en del av dine poster. Får vel tune in på Face og da.

Stina Ueland

11.03.2015 kl.17:40

Oddsen.nu: Gøy å høre! :) Ja, det syns jeg du bør :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits