Nyheter på Netflix

  • 16.03.2015 kl.12:50 i Nyheter
  • 8 kommentarer

Netflix har vært flinke til å legge ut nye serier og filmer i det siste, og dette er noen av de siste nyhetene på streamingtjenesten:New Girl, sesong 3 (2011-)

Regi: Elizabeth Meriwether

Med: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone

New Girl er en komiserie jeg liker veldig godt, så jeg syns det er veldig gøy at tredje sesongen endelig har kommet på Netflix. Jeg liker Zooey Deschanel godt, og syns hun gjør sin beste rolle til nå i rollen som den søte, men sære Jess. Humoren i denne serien er perfekt for meg, og jeg storkoser meg hver gang jeg ser New Girl.

 Rita, sesong 2 (2012-)

Regi: Christian Torpe

Med: Mille Dinesen, Lise Baastrup, Nikolaj Groth

Den danske komiserien om den opprørske og frittalende skolelæreren Rita har nå fått sin andre sesong tilgjengelig på Netflix. Jeg har ikke sett denne serien, men jeg har hørt veldig mye bra om den, og jeg tror den er veldig morsom.

 The Returned (2015-)

Regi: Carlton Cuse

Med: Mary Elizabeth Winstead, Mat Vairo, Sophie Lowe

En ny Netflixprodusert serie som utgir en ny episode hver uke. Denne serien handler om flere mennesker som er antatt døde, og plutselig dukker de opp i småbyen de er fra, uten å ha blitt eldre, og uten å vær klar over at de har vært borte i flere år. The Returned er en serie i sjangren overnaturlighet, skrekk, og drama, og det er en serie jeg godt kunne tenkt meg å se. Til nå er det utgitt kun to episoder.

 Family Guy, sesong 12 (1999-)

Regi: Seth MacFarlane, David Zuckerman

Med: Seth MacFarlene, Alex Borstein, Seth Green

Selv om Family Guy har blitt dårligere og dårligere med årene, er det fremdeles en veldig morsom serie. Utrolig drøy og ekstrem til tider, men veldig morsom. Nå er sesong 6-12 tilgjengelig på Netflix.

 How to Train Your Dragon 2 (2014)

Regi: Dean DeBlois

Med: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler

Jeg likte veldig godt How to Train Your Dragon fra 2010, og selv om jeg fremdeles ikke har sett oppfølgeren, tror jeg at den er verdt å se. Den vant en Golden Globe for beste animasjonsfilm, og den var også Academy Award nominert, men tapte mot Big Hero 6.

 Home Alone 1,2 og 3 (1990, 1992, 1997)

Regi: Chris Columbus/Raja Cosnell

Med: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Alex D. Linz

De to første Home Alone filmene med Macaulay Culkin, regissert av Chris Columbus er morsomme, bra laget og utrolig underholdende. Det er to filmer jeg alltid må se hvert år rundt juletider. I den tredje filmen er det ny regissør og nye skuespillere, og det merkes også veldig på filmens kvalitet.

 The Thin Red Line (1998)

Regi: Terrance Malick

Med: Sean Penn, Nick Nolte, Jim Caviezel, Adrien Brody, George Clooney

En adapsjon av James Jones' biografiske roman The Thin Red Line fra 1962, som fokuserer på slaget om Guadalcanal under andre verdenskrig. En veldig kjent film som ble nominert til syv Academy Awards, blant annet beste film, beste regi, og beste adaptert manus. Jeg har ikke sett denne filmen, men den har lenge vært på watchlisten min, og nå når den er tilgjengelig på Netflix skal jeg definitivt se den.

 The Last King of Scotland (2006)

Regi: Kevin Macdonald

Med: Forrest Whitaker, James McAvoy, Gilian Anderson

En veldig god film, som jeg har sett flere ganger. The Last King of Scotland er en historisk, biografisk, dramafilm om den brutale ugandiske diktatoren Idi Amin's (Whitaker) regime under 70-tallet, fortalt fra synspunktet til diktatorens lege, spilt av McAvoy. Whitaker er fantastisk i rollen som diktatorien, og han vant en velfortjent Academy Award for denne rollen.

 Men In Black (1997)

Regi: Barry Sonnenfeld

Med: Tommy Lee Jones, Will Smith

En morsom og underholdende actionkomedie med Will Smith og Tommy Lee Jones i rollene som to agenter i en hemmelig organisasjon, som har ansvar for å holde kontroll på all ekstraterrestriel aktivitet på jorden. Men In Black 2 er også tilgjengelig på Netflix.

 

Hvilke filmer/serier har du sett på Netflix i det siste?

Sjekk ut mine andre innlegg om nyheter på Netflix ved å trykke HER

 #serie #netflix #nyheter #tv #streaming #serietips #filmtips #anbefaling

8 kommentarer

Celina Stamper

16.03.2015 kl.14:30

#ilovenetflix

Viveka

16.03.2015 kl.18:26

The returned har jo 8 episoda ute no, ikke bare 2 :)

Starte på serien no, blir spennanes!

Stina Ueland

16.03.2015 kl.19:31

Viveka: Aaah okey. Så på imdb, og der står det at kun 2 episoder er utgitt, kan visst ikke stole på det da :) Kos deg med serien, håper den er bra :)

Stina Ueland

16.03.2015 kl.19:31

Celina Stamper: me too! :)

Stina Ueland

16.03.2015 kl.23:29

Viveka: Den norske versjonen hadde visst bare 2 episoder tilgjengelig, resten blir utgitt litt og litt. Kan jo være at den amerikanske versjonene har flere om det er der du har sett alle 8? :)

Egeo

17.03.2015 kl.00:50

Å så gøy! De trengte noe nytt!

Viveka

17.03.2015 kl.17:23

Æ oppdaga no at det va to versjona av serien. Den som har 8 episoda ute e den franske versjonen (originalen?) og det e en ny amerkiansk versjon som kun har 2 episoda ute som du sa. Æ har begynt å se den franske versjonen æ no :p Den franske har fått 8.3 på IMDB, mens den amerikanske har fått 7.3, synes iallefall den virke veldig bra hittil og vil anbefale den :)

Stina Ueland

17.03.2015 kl.17:24

Viveka: Aaah ok. Visste kun om den amerikanske versjonen jeg :) Skal se den etterhvert tenkte jeg, vil bare vente til det har kommet ut litt flere episoder :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits