Ukens film (Snatch)

  • 22.03.2015 kl.12:31 i Ukens film
  • Ingen kommentarerSnatch (2000)

Regi: Guy Richie

Med: Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro, Vinnie Jones

Tilgjengelig på Netflix

 

Snatch er en film jeg ikke hadde sett på mange år, men som jeg endelig fikk sett igjen denne uken. Jeg digger denne filmen! Fantastisk regissert av Guy Richie, mannen bak Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla, og Sherlock Holmes. Filmen har en god dose mørk humor, som er min favoritttype humor på film. Fortellerstilen, skuespillerprestasjonene, musikken, alt er bra utført i Snatch, og det hele resulterer i en veldig kul og underholdende film.

Filmen fikk overraskende nok ganske lunkne tilbakemeldinger i sin tid, og mitt filmkritiker-idol Roger Ebert gav den kun 2 av 4 stjerner.

Snatch er en utrolig underholdende, morsom og spennende film. En over gjennomsnittelig god film, som jeg anbefaler absolutt alle å se. Den er verdt å se bare på grunn av Brad Pitts fantastiske sigøyner-dialekt.

Snatch er tilgjengelig på Netflix, så om du ikke har noe å gjøre i kveld, og vil bruke kvelden på å se en bra film, er dette filmen du bør se! :)

 

Har du sett Snatch? Hva syns du om filmen?

#film #filmtips #søndag #netflix #anbefaling #ukensfilm

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits