Filmnyheter på Netflix

  • 26.03.2015 kl.15:24 i Nyheter
  • 10 kommentarerGodzilla (2014)

Regi: Gareth Edwards

Med: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen

Fjorårets sommer-blockbuster Godzilla delte publikumet i to; de som elsket filmen og de som hatet den. Jeg var blant de som likte filmen kjempegodt. Handlingen var spennende, spesialeffektene var imponerende, og skuespillerprestasjonene var bra. Godzilla er en veldig underholdende film, som jeg anbefaler på det sterkeste.

 Black Snake Moan (2006)

Regi: Craig Brewer

Med: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake

En veldig ærlig og rå film om to forskjellige personer som får hjelp av hverandre til å utforske og fikse problemene sine. Filmen er full av flott bluesmusikk, og fantastiske skuespillerprestasjoner fra Christina Ricci og Samuel L. Jackson.

 The Prestige (2006)

Regi: Christopher Nolan

Med: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson

Christopher Nolan har regissert denne filmen, og det er grunn nok i seg selv til å se den. The Prestige blir av mange sett på som Nolans beste film, og selv om det ikke er min favoritt Nolan film, syns jeg det er en veldig, veldig god film.

 A.I Artificial Intelligence (2001)

Regi: Steven Spielberg

Med: Haley Joel Osment, Jude Law, Frances O'Connor

Jeg er veldig glad i Steven Spielberg sine filmer, og dette er en av de få jeg ikke har sett. Med Haley Joel Osment, gutten fra The Sixth Sense, i rollen som en robotisk gutt som prøver å bli så "ekte" som mulig, slik at han kan kan bli elsket av sin menneskelige mor. Jeg syns at filmen høres veldig interessant ut, og jeg skal definitivt se A.I Artificial Intelligence.

 Batman & Robin (1997)

Regi: Joel Schumacher

Med: George Clooney, Arnold Schwarznegger, Chris O'Donnell

Husker du innlegget "de verste filmene jeg har sett"? Der skrev jeg blant annet om Batman & Robin, en tragedie av en film. Filmen er nå på Netflix, så om du lurer på om du kommer til å hate filmen liker mye som meg; se den. Men jeg advarer deg.. det er to timer du aldri får tilbake!

 

Har du sett noen av disse filmene?

Sjekk ut mine andre innlegg om nyheter på Netflix ved å trykke HER

#film #filmtips #netflix #nyheter

10 kommentarer

Karoline Johannesen

26.03.2015 kl.16:09

The Prestige og A.I Artificial Intelligence har jeg i DVD samlingen min. Veldig glad i de to filmene :) Kan virkelig anbefale deg å se A.I siden du ikke har sett den. En rørende og bra film som virkelig skiller seg ut. Den gjorde inntrykk på meg når den kom ut og fortsatt like glad i den den dag i dag, selv om effektene så klart ikke kan måle seg med dagens standar.

Stina Ueland

26.03.2015 kl.16:28

Karoline Johannesen: Gleder meg veldig til å se den :)

Madeleine

26.03.2015 kl.17:33

ikke så nye filmer men takk for tips =)

Stina Ueland

26.03.2015 kl.17:36

Madeleine: Trenger alle filmer man ser være nye da? Dette er nyheter på Netflix, både gamle og nye filmer blir lagt ut der ;)

Madeleine

26.03.2015 kl.17:37

ja ikke det jeg mener. men sett de fleste av de så litt kjipt at det ikke er noen nyere filmer sånn sett

Stina Ueland

26.03.2015 kl.17:40

Madeleine: Åja, ikke så lett å forstå at du mente det. Netflix er ikke så altfor flinke til å legge ut nye filmer nei, men Godzilla er jo ganske ny da. Og How to Train Your Dragon 2 er også tilgjengelig der, den er jo ganske ny :)

GJENSYN

26.03.2015 kl.18:47

A.I Artificial Intelligence er en film jeg forelsket meg i, og jeg holder den fortsatt tett inntil hjertet! Som hun over meg her sier, så er filmen veldig bra selv om spesialeffektene ikke holder den "standarden" vi er vant til idag. Handlingen er rørende og original... Filmen er veldig interessant, sånn generelt! Det er bare å glede seg :D

Marta Alise

26.03.2015 kl.21:36

Utrolig nyttig blogg for meg som ikke har så peiling på film! Har du sett den nye Askepott? Kommer du til å lage anmeldelse på den?? :D JEg har ikke sett den!

Stina Ueland

26.03.2015 kl.22:02

GJENSYN: Nå gleder jeg meg veldig ja, må få sett den i løpet av helgen :)

Stina Ueland

26.03.2015 kl.22:08

Marta Alise: Så gøy at du får nytte av bloggen, det er kjekt å høre :)

Jeg har ikke sett Cinderella enda nei, og er egentlig litt usikker på om jeg skal ta meg råd til å se den på kino. Men jeg kommer garantert til å skrive en anmeldelse av den etterhvert :) Har hørt at den er ganske bra, så jeg tror nok du kan dra på kino og se den uten å bli skuffet ;)

Ha en fin kveld videre!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits