Get Hard (sponset innlegg)

  • 18.04.2015 kl.11:33 i Filmtips
  • 6 kommentarerDen kinoaktuelle komedien Get Hard med Will Ferrell og Kevin Hart handler om James (Will Ferrell), en rik investor som blir anklaget for bedrageri og underslag, og dømt til fengsel. Han frykter fengselsoppholdet, og vender seg derfor til Darnell (Kevin Hart), mannen som vasker bilen hans, som forbereder han på et liv bak murene. Det James ikke var klar over er at Darnell har aldri vært i fengsel, han har aldri fått så mye som en parkeringsbot. Han er en hardtarbeidende mann, men han trenger penger, og sier derfor ja til å hjelpe James. Sammen gjør de det de kan for at James skal takle fengselsoppholdet, og samtidig oppdager de hvor feil de har tatt om hverandre.

Get Hard er regidebuten til Etan Coen, som tidligere har skrevet manus til blant annet Tropic Thunder, Madagascar 2, og Men In Black 3. Jeg digget Tropic Thunder, og håper at manuset til Get Hard bærer litt preg av samme kvaliteten som Tropic Thunder, selv om jeg tviler litt på det.

Jeg liker Kevin Hart, men han er kjent for å ta dårlige valg når det gjelder skuespillerkarrieren sin. Som stand-up komiker er han veldig morsom og flink, men flere av filmene han har vært med i har vært så elendige at til og med han kan ikke redde dem (Ride Along, Extreme Movie, Superhero Movie). Will Ferrell har jeg et blandet forhold til. Jeg er ikke så veldig glad i den type komedie han er mest kjent for, som The Anchorman, Old School, Step Brothers, og Blades of Glory. På en annen side digget jeg Stranger Than Fiction, og The LEGO Movie. Men ut fra det lille jeg har sett, virker Get Hard som å være en slik type komedie som jeg ikke er så glad i, så forventningene til denne filmen er nok ikke så store. Men jeg har også lest en del anmeldelser av filmen, og de er overraskende positive, med flere terningkast 4, som er et veldig bra terningkast til en slik type film.

Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke penger på å se Get Hard på kino, men mest sannsynlig kommer jeg til å se den når den kommer ut til leie.

Get Hard hadde kinopremiere over hele landet i går.

Skal du se Get Hard på kino?

 

 

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med en av mine sponsorer.

#film #filmtips #kino #gethard #sponset #reklame

6 kommentarer

Jens Aksel Takle

18.04.2015 kl.12:37

Jeg var overrasket over hvor mye jeg faktisk likte filmen, og synes at Farrell og Hart var den perfekte duoen. Også likte jeg spesielt nedbrytningen av stereotypi, og da spesielt måten Hart prøver å late som om han er "svart" for å virke mer troverdig. Der er en 4er fra meg.

Jon

18.04.2015 kl.13:05

Denne filmen var bare ok. Ingen kinofilm, spar penger, se den hjemme.

Terningkast 2 fra meg.

Stina Ueland

18.04.2015 kl.17:03

Jens Aksel Takle: Gøy å høre at ikke alle hater den, hehe :) Jeg har ikke de største forventningene, men jeg må se den etterhvert.

Stina Ueland

18.04.2015 kl.17:03

Jon: Tenker det samme, kommer ikke til å bruke penger på å se den på kino :)

MariaExpressen

18.04.2015 kl.19:29

Ikke hørt om den, men takk for tips!

Stina Ueland

18.04.2015 kl.19:30

MariaExpressen: Ikke så merkelig det, den hadde premiere i går :) Håper du liker den om du bestemmer deg for å se den :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits