Wayward Pines: en ny serie fra FOX

  • 12.05.2015 kl.13:04 i Serietips
  • Én kommentar

Denne våren blir preget av mange nye tv-serier, og Wayward Pines er en av de. Den nye miniserien fra FOX har premiere på torsdag, og jeg har allerede nå sett den første episoden.

Mine tanker om serien:

Jeg har hørt om denne serien lenge, og min nysgjerrighet min ble først pirret når jeg leste at M. Night Shyamalan skulle produsere serien. Han er en filmskaper jeg ser veldig opp til, og flere av hans filmer er personlige favoritter, blant annet Signs og The Sixth Sense. En serie basert på en bestselgende bok, med gode og kjente skuespillere, og en talentfull regissør med på laget er som regel en oppskrift på suksess, så det var nettopp dette jeg forventet i det jeg satte meg ned for å se første episoden.Handlingen:

I denne psykologiske thrillerserien følger vi Secret Service- agenten Ethan Burke, spilt av Matt Dillon. Han er på oppdrag for å finne to agenter som dro til den idylliske byen Wayward Pines, men brått forsvant og aldri ble sett igjen. Etter han ankommer byen ble alt snudd på hodet når han våkner opp på sykehuset etter en bilulykke. Han kan huske hvem han er, og hva oppdraget hans var, men hans eiendeler er borte, han får ikke kontakt med noen hjemmefra, og ingen ønsker å hjelpe han. Han finner fort ut at den idylliske småbyen skjuler langt mer enn han først trodde.Min mening om serien (basert på første episoden):

Jeg har bare sett én episode, men den 50 minutter lange episoden la grunnlaget for en veldig spennende, intens og vellaget miniserie, som jeg kommer til å følge med på videre. Det er gøy å se den talentfulle skuespilleren Matt Dillon i sin første tv-serie, og han gjør en god og stødig jobb i hovedrollen som Secret Service-agenten Burke. En annen skuespiller som gjør en veldig god jobb i Wayward Pines er Melissa Leo (The Fighter, Prisoners) i rollen som den skumle sykepleieren Pam, som hadde passet perfekt inn i American Horror Story: Asylum. Jeg liker veldig godt at dette er en miniserie på kun 10 episoder. Da vet man at det har en slutt, og at de ikke kommer til å dra det ut i det uendelige.

Om du liker serier som Twin Peaks og LOST, anbefaler jeg deg å sjekke ut Wayward Pines. Jeg kom også til å tenke på Shyamalan's egen film The Village når jeg så første episoden.

Mye skjer i den første episoden, men det blir forklart på en oversikterlig og god måte, slik at jeg ikke føler meg overveldet. Det største plusset med denne serien er skuespillerprestasjonene og det spennende konseptet. Selv om jeg har sett filmer og serier om isolerte og uhyggelige småbyer før, er det noe friskt og nytt med Wayward Pines. Jeg har troen på at Wayward Pines kommer til å bli enda bedre, og enda mer spennende de neste episodene, og jeg gleder meg til å se mer av denne serien.

 

Wayward Pines har premiere torsdag 14. mai kl 21.55 på FOX

Har du Get, Canal Digital, Riks TV eller Altibox? Da har du også tilgang til kanalen FOX, og kan se første episoden av Wayward Pines allerede nå på torsdag. Jeg anbefaler alle å sjekke ut denne serien.

 

Her er traileren til Wayward Pines:

 

Har du tenkt å se Wayward Pines?

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med en av mine sponserer

 #FOX #reklame #sponset #serietips #anbefaling #kampanje

Én kommentar

Nerdinnen

12.05.2015 kl.14:27

"Om du liker serier som Twin Peaks og LOST, anbefaler jeg deg å sjekke ut Wayward Pines. Jeg kom også til å tenke på Shyamalan's egen film The Village når jeg så første episoden."

Ok, jeg må jo bare sjekke ut denne.. mulig jeg må se reprise pga. jobb men det gjør ingenting.

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits