Siste nytt!

  • 03.06.2015 kl.13:45 i Nyheter
  • 2 kommentarer

Sofia Coppola forlater The Little Mermaid


Sofia Coppola skal ikke lenger regissere live-action versjonen av Disney-klassikeren The Little Mermaid. Hun har trukket seg fra prosjekter på grunn av kreative uenigheter. Det er ikke kjent hvem som kommer til å erstatte Coppola som regissør.

 

Eddie Redmayne skal spille hovedrollen i Fantastic Beasts and Where to Find Them


Det har lenge vært spekulasjoner rundt hvem som skal spille hovedrollen i den første Harry Potter spinoff-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det er nå offentliggjort at Oscar-vinner Eddie Redmayne skal spille hovedrollen som Newt Scamander i filmen. Fantastic Beasts and Where to Find Them skal handle om Scamander, den største magizoologen i trollmannsverden, og hans reiser rundt verden for å dokumentere magiske skapninger. Hans dokumentasjoner resulterte i en bok som karakterene i Harry Potter-filmene brukte som pensumbok på Hogwarts.

Etter planen skal dette prosjektet resultere i en triologi, der manuset til første filmen er skrevet av selve J.K Rowling. Dette er første gangen Rowling har skrevet et filmmanus. David Yates, som regisserte de siste fire Harry Potter-filmene skal stå for filmens regi. Premieredatoen til Fantastic Beasts and Where to Find Them er foreløpig satt til november 2016.

 

Teaser-trailer og plakat for Pixars nyeste film, The Good DinosaurInside Out er ikke den eneste Pixar-filmer som kommer ut i år. The Good Dinosaur får norgespremiere 22 januar 2016. Peter Sohr regisserer filmen, og han har tidligere regissert den fantastiske Pixar-kortfilmen Partly Cloudy (2009). Her en teaser-traileren til The Good Dinosaur:

#film #nyheter #kino #disney #pixar

2 kommentarer

lillenina

03.06.2015 kl.14:43

Åherregud, The Good Dinosaur må jo sees!

Stina Ueland

03.06.2015 kl.14:43

lillenina: Ja, absolutt :) Gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits