Filmanmeldelse: Ted 2

  • 20.07.2015 kl.12:10 i Anmeldelser
  • 13 kommentarer

Jeg har skrevet min frste filmanmeldelse for KINOMAGASINET, og filmen jeg har anmeldt er oppflger-komedien Ted 2.

Ted 2 hadde norgespremiere fredag 17. juli, er regissert av Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad, Ted, A Million Ways to Die in the West), med skuespillere som Mark Wahlberg, Seth MacFarlane og Amanda Seyfried i hovedrollene. Filmen var en stor skuffelse, og kommer mest sannsynlig til dukke opp i mitt "rets 10 VERSTE filmer (2015)" innlegg.

Filmanmeldelsen veldig kort oppsummert: "Ted 2 er en skuffende og kjedelig film, som lider av et veldig svakt manus". Terningkast 2!

Les hele anmeldelsen min HER (KINOMAGASINETs side)

Har du sett Ted 2? Likte du den?

Relaterte innlegg:

#film #filmtips #filmanmeldelse #kino #KINOMAGASINET

13 kommentarer

Jon

20.07.2015 kl.16:13

Jeg lo riktignok noen ganger, men denne filmen var elendig.

Flott anmeldelse, elsker nr filmer som br slaktes fr slakt!

Stina Ueland

20.07.2015 kl.16:31

Jon: S bra du er enig i anmeldelsen :) Det er ikke alltid gy slakte filmer, men Ted 2 fortjente det virkelig!

Jon

20.07.2015 kl.19:56

Hper at du anmelder flere filmer for Kinomagasinet.

Ser frem til Paper Towns, hper filmen er like bra som boka.

N kommer det s mye p kino at jeg lurer p hvordan jeg skal rekke alt.

Stina Ueland

20.07.2015 kl.21:27

Jon: Planen er at jeg skal begynne anmelde filmer for KINOMAGASINET oftere (jeg hper i hvert fall p det) :) Bare flg med p bloggen, s dukker det nok opp et par nye anmeldelser i lpet av sommeren ;)

Movientusiast

21.07.2015 kl.04:11

Personlig likte jeg ikke eneren, litt for amerikansk "happy ending" type film, s jeg har ikke tatt meg bryet til se toeren, og kommer mest sannsynlig ikke til gjre det heller!

Stina Ueland

21.07.2015 kl.10:17

Movientusiast: Hver sin smak :) Personlig pleier jeg vanligvis ikke like slike "feel-good" ste filmer, men det er noe spesielt med denne. Tror det har noe gjre med at det er en britisk film med britiske skuespillere, og at det omhandler eldre mennesker i stedet for de vanlige "unge og perfekte" karakterene som ofte dukker opp i film :)

scorsese86

21.07.2015 kl.11:01

Jeg kommer til se "Ted 2", frst og fremst fordi jeg er stor fan av Seth MacFarlane, men jeg er utrolig skeptisk p kvaliteten av filmen... Jeg likte veldig godt den frste filmen, men fler en oppflger var ganske undvendig. Spesielt siden man brukte s mye av frste filmen til bygge opp forholdet mellom Marky Mark og Mila Kunis, og hun ikke er med i det hele tatt i oppflgeren.

Stina Ueland

21.07.2015 kl.11:06

scorsese86: Enig. Jeg ville se filmen ettersom jeg er STOR fan av MacFarlane (jeg likte til og med A Million Ways to Die in the West haha). Jeg likte frste filmen veldig godt, men oppflgeren ndde rett og slett ikke opp. Veldig synd, men ikke overraskende dessverre.

siribokoholiker

21.07.2015 kl.17:39

Leste anmeldelsen, og den var god og rlig :) Synd at filmen ble slik da :/

- Siri

Stina Ueland

21.07.2015 kl.21:27

siribokoholiker: Ja, det var synd... men ikke uventet (dessverre). Hyggelig at du likte anmeldelsen min :)

Jon

22.07.2015 kl.22:10

I dag fikk jeg sett Ant-Man. Hve skjer med Marvel filmer? Dette var nok en skuffende film. At anmeldere gir denne terningkast 5 er i mine yne utrolig. Hadde gitt denne terningkast 3 (svak).

Sett den?

Ser frem til Paper Towns og The Gallows p fredag!

Stina Ueland

24.07.2015 kl.16:49

Jon: Har ikke sett Ant-Man, men gleder meg til se den, og hper virkelig at jeg liker den bedre enn deg :) Jeg skulle se Paper Towns i kveld, men har blitt syk, og m dessverre utsette dette.. Veldig synd, hadde gledet meg til se den. The Gallows er jeg 99,9% sikker p er elendig, s den kommer jeg ikke til se p kino.

Jon

25.07.2015 kl.01:11

Kom nettopp hjem fra kino n. S Paper Towns og The Gallows.

Paper Towns: Jeg likte denne, en god film. Er enig med filmpolitiets terningkast som er 4.

The Gallows: Den har ftt terningkast 1 s og si over alt. Den var drlig, men ikke s ubrukelig som mannge anmeldere skal ha det til. Ville nok gitt denne terningkast 2 (sterk).

Siden du er fan av Marvel filmer liker du nok Ant-Man bedre enn meg. Hper du ikke blir like skuffet som meg.

Sett Magic Mike XXL og Minions?

nsker deg god bedring!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap p NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits