Siste nytt!

  • 25.07.2015 kl.16:15 i Nyheter
  • 2 kommentarer

 


Jurrasic World får en oppfølger

Etter den gigantiske suksessen Jurassic World er det ingen overraskelse at det kommer en oppfølger. Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vil returnere til rollene de hadde i Jurassic World, og Steven Spielberg skal fortsatt være executive producer. Det er uvisst hvem som skal regissere oppfølgeren. Filmen har allerede nå fått en premieredato, 22. juni 2018.

 


Angelina Jolie regisserer Netflix-film

Angelina Jolie har inngått et samarbeid med Netflix. Nå skal hun regissere og produsere en film om massemordene i Kambodsja. Filmen blir tilgjengelig på Netflix i slutten av 2016. Dette er ikke Jolie sin regidebut. Siden 2007 har Jolie regissert flere filmer, blant annet fjorårets Oscar-nominerte Unbroken.

 


Kinoaktuelle Pixels får slakt

Adam Sandler har ikke laget en god film på mange år, men når jeg så at Sandler skulle være involvert i en film basert på en veldig god kortfilm om at jorden blir invadert av gamle videospill-figurer, håpet jeg på at filmen kunne bli bra. Men tilbakemeldingene av filmen tyder dessverre på at Pixels er enda en dårlig film av Sandler. Se MovieBob sin utrolig morsomme og (mest sannsynlig) korrekte anmeldelse av filmen nedenfor. Jeg kommer IKKE til å se Pixels på kino!
Naomi Campbell blir med i AHS: Hotel

Den nyeste sesongen av American Horror Story er fullspekket av kjente skuespillere (og andre type kjendiser), og nå er det annonsert at tidligere modell/nåværende skuespiller Naomi Campbell skal dukke opp i Hotel, og være med i scener sammen med blant annet Lady Gaga og Angela Bassett.

 


Chloë Moretz skal være med Neighbors 2

Komedien Neighbors (den ble kalt Bad Neighbors i Norge av en eller annen merkelig grunn) fra 2014 med Seth Rogen, Rose Byrne og Zac Efron får en oppfølger (selvfølgelig), og Chloe Moretz skal være med. Innspillingen skal begynne senere i år, og oppfølgeren har allerede fått kinopremiere i England, mai 2016.

 


Lages live-action film av enda en Disney-klassiker

Det er allerede kjent at Disney skal lage live-action filmer basert på flere av de gode, gamle Disney-klassikerne (Beauty and the Beast, The ungle Book, The Little Mermaid, Dumbo, Pinocchio, Mulan). Nå er det blitt annonsert at enda en Disney film skal blir gjenopplivet som live-action film, The Sword in the Stone.

Men er dette virkelig nødvendig? Les gjerne mitt innlegg "Nyinnspillinger av gamle filmer/serier, er det nødvendig?", der jeg tar opp dette temaet.

2 kommentarer

Jon

25.07.2015 kl.18:38

Takker for info!

Stina Ueland

31.07.2015 kl.11:08

Jon: Bare hyggelig! :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits