Filmanmeldelse: Big Eyes

  • 07.08.2015 kl.11:32 i Anmeldelser
  • 3 kommentarer

Big Eyes (2014)

Regi: Tim Burton

Med: Amy Adams, Christoph Waltz

Big Eyes er nå tilgjengelig for salg på Blu-Ray Disc

I mars i år hadde Tim Burton sin film Big Eyes premiere på norske kinoer, og selv om dette var en film jeg hadde store planer om å se, skjedde aldri dette. Men nå er filmen ute på Blu-ray, og jeg har endelig fått sett den.

Jeg har skrevet en anmeldelse av filmen for VIDEOMAGASINET, og her kommer en kort oppsummering av den anmeldelsen.

Big Eyes er en film jeg koste meg med, men som dessverre ikke rakk helt til topps i terningkast. Dramafilmen gir en godt innblikk i historien til Margaret Keane, og hennes kamp mot ektemannen for å få rettighetene til "Big Eyes"-maleriene sine. Amy Adams er uten tvil det beste ved filmen, og hun gjør en strålende innsats i rollen som Magaret (en innsats hun mottok en Golden Globe-statuett for). Christoph Waltz er grei i rollen som den sjarmerende, men manipulerende Walter Keane, men hans rolle blir dessverre litt "over the top", til den grad at det hele føles overdrevet. Alt i alt, Big Eyes er en god dramafilm med en interessant historie, og en strålende Amy Adams i hovedrollen.

Les hele Blu-ray-anmeldelsen min av Big Eyes HER

Terningkast 4

Har du sett Big Eyes?

#film #filmanmeldelse #filmtips #kino #bluray #burton

3 kommentarer

scorsese86

07.08.2015 kl.11:36

Jeg likte Waltz, men forstår hva du mener med over-to-top. Det interessante er jo at Waltz faktisk tonet ned karakteren veldig, siden den virkelige Walter var langt mer ekstrem enn det vi ser i filmen.

Stina Ueland

07.08.2015 kl.11:41

scorsese86: Hehe huff, godt de ikke gjorde han enda "mer" da! Jeg tror det er selve Waltz jeg hadde et problem med, ikke karakteren hans.. Han er en så karismatisk skuespiller som gjør så mye ut av seg på skjermen, og i noen filmer fungerer det helt perfekt, men i Big Eyes ble han etterhvert irriterende.

Anastasia

07.08.2015 kl.14:48

har faktisk ikke hørt om denne filmen før, så aner ikke hvordan den er! :p men.. kanskje jeg må se den! Jeg syns han skuespilleren til venstre på bildet er jo så flink, og litt kjekk.. (a) så mulig den faller i smak :p

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits