Siste nytt!

  • 06.08.2015 kl.19:52 i Nyheter
  • 3 kommentarer


Jennifer Aniston og Justin Theroux har giftet seg

Paret har vært forlovet siden 2012, og har nå, endelig, giftet seg. Gratulerer!

 


Fantastic Four blir slaktet av anmelderne

Den nyeste superhelfilmen Fantastic Four har premiere i morgen, 7. august, og de første anmeldelsene av filmen er ute. Og det ser mildt sagt dårlig ut. Både Filmpolitiet, VG, Dagbladet, og Adressa har sitt filmen terningkast 2, og mine forventninger har dermed gått fra "bob bob" til ekstremt lave. Denne filmen kommer jeg ikke til å bruke penger til å se på kino.

 


Game of Thrones vil mest sannsynlig avsluttes etter åtte sesonger

Sesong 6 av den gigantiske serie-suksessen Game of Thrones er under innspiling, og serien nærmer seg visstnok slutten. Dette sa en talsmann fra HBO om antallet gjenværende sesonger: ?David and Dan are feeling there?s probably two more years after Season 6, that?s what we?re looking at right now. We hope that they would change their mind, but that?s how they are feeling now?. Så om serieskaperne får det som de vil, vil sesong 8 bli den siste.

 


Colin Farrell blir å se i Fantastic Beasts and Where to Find Them

Colin Farrell er for tiden aktuell med sesong 2 av HBO-serien True Detective, og nå er det annonsert at han skal dukke opp i Harry Potter spinoff-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them. Fra før vet vi at Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, og Alison Sodul skal spille i filmen.

 

Deadpool-traileren er her!


Det er også teaser-traileren til Zoolander 2!

#film #nyheter #trailer #kino

3 kommentarer

Jon

06.08.2015 kl.21:43

Hva skjer med Marvel? Nok en film som ikke leverer. Fantastic Four er den dårligste Marvel filmen jeg har sett på lenge!

Spar penger folkens, ikke se denne!

zena zuza

07.08.2015 kl.09:26

Største problemet som jeg har med mange av Marvel filmene er det at de begynner på nytt igjen og igjen. Sånn som i F4 nå, nye skuespeillere og da må selvfølgelig historien begynne helt fra starten... Det er ganske slitsomt i tilllegg til at resten av Hollywood lager oppfølgere på oppfølgere som ofte ikke er kronologisk en gang. Alt virker liksom så...rotete.

Og da blir det verre når de i remakes bommer ganske bra på både plot og skuespillere. Kjenner ikke noe særlig til skuespillerne i filmen, ei sett den, men de virket platte og kjedelige i trailerene. Har heller ikke særlig sansen for Kate Mara (syns Mara søstrene er alt for hypet opp) som alltid virkert tam og ser livredd ut. Ingen av skuespillerne gir meg noe som helst assosiasjon til hvordan jeg opplever karakterne i tegneseriene.

Men Deadpool filmen...Den gleder jeg meg sykt til. Endelig noe nytt!

Stina Ueland

07.08.2015 kl.12:05

zena zuza: Enig. Hollywood er blitt direkte kjedelig de siste årene, og når en ny og original film dukker opp er det et lite mirakel. Jeg kommer ikke til å bruke penger på å se Fantastic Four på kino, men Deadpool, DEN gleder jeg meg til :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits