Filmanmeldelse: Trainwreck

  • 14.08.2015 kl.12:49 i Anmeldelser
  • 7 kommentarer

Trainwreck (2015)

Regi: Judd Apatow

Skuespillere: Amy Schumer, Bill Hader

Kinopremiere: 14.08.2015


Trainwreck er den nye komedien til Judd Apatow, som tidligere har stått bak filmer som The 40 Year Old Virgin, Knocked Up, og This Is 40. Denne filmen imponerte stort! Trainwreck er den beste komedien jeg har sett på lenge, mye takket vært en fantastisk morsom Amy Schumer i hovedrollen. Schumer spiller filmens hovedrolle som magasinskribenten Amy, ei New York-dame med en hemningsløs livsstil, bestående av menn og alkohol i store mengder. En dag får Amy i oppdrag å skrive en sak om sportslegen Aaron (Bill Hader), og overraskende nok ender hun opp med å falle for han. Hun står nå ovenfor to valg; slå opp med Aaron, eller gi opp en livsstil som har blitt en stor del av henne.

Trainwreck er en veldig morsom film, med et bra manus, og god regi. Apatow skriver vanligvis sine egne manus, men denne gangen har han overlatt ansvaret til Schumer, som tar denne utfordringen på strak arm. Hun har skrevet en versjon av seg selv som er smart, sexy, interessant, og ikke minst veldig morsom.

Jeg kan anbefale Trainwreck på det varmeste! Kom dere på kino og se denne filmen, den har premiere i dag (14.08.2015).

Les hele anmeldelsen min av Trainwreck HER (KINOMAGASINET)

Terningkast: 5


Skal du se Trainwreck?

#film #kino #anmeldelse #filmanmeldelse #komedie #apatow

7 kommentarer

Madeleine

14.08.2015 kl.15:38

den filmen skal jeg se :D

Stina Ueland

14.08.2015 kl.15:49

Madeleine: Det bør du! :D

Jon

14.08.2015 kl.23:06

Ser alle gir denne god kritikk, er derfor skeptisk til denne filmen. Men skal se den på lørdag.

Jon

15.08.2015 kl.22:54

Da har jeg fått sett denne filmen også. Forstår godt at mange anmeldere liker denne. Men personlig syntes nok ikke jeg at denne er en femmer, kanskje svak fire på min terning.

Den var forferdelig lang.

En god anmeldelse du skrev, leste den før jeg så filmen!

Du må se Southpaw, eller har du sett den?

Stina Ueland

16.08.2015 kl.15:14

Jon: Den er i lengste laget ja, som med de fleste Judd Apatow-filmer... :)

Southpaw har jeg ikke sett enda. Ser den har fått lunkne tilbakemeldinger (for det meste terningkast 3), så forventningene er ikke så høye. Men den skal sees etterhvert, om bare for Jake Gyllenhaals gode skuespillerprestasjon (han er jo alltid veldig flink) :)

Jon

16.08.2015 kl.19:49

Etter selv å ha sett Southpaw forstår jeg virkelig ikke hvordan den har fått terningkast 3. Jeg hadde gitt den terningkast 6. En av de beste filmene jeg har sett på kino i år. Og jeg har sett over 80 filmer på kino dette året.

Jake Gyllenhaal burde få en Oscar for den rollen..

Stina Ueland

16.08.2015 kl.21:23

Jon: Gleder meg til å se den :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits