Siste nytt!

  • 19.08.2015 kl.00:14 i Nyheter
  • 9 kommentarer

HBO Nordic har skaffet seg rettighetene til Fear the Walking Dead

The Walking Dead har fått en spinoff-serie, ved navnet Fear the Walking Dead, og HBO Nordic har skaffet seg rettighetene til å vise serien. Seriens første episode (dobbelepisode på 90 minutter) vil bli tilgjengelig på HBO Nordic allerede den 25. august 2015. Fear the Walking Dead skal finne sted rett før zombieapokolypsen, og vise hvordan apokolypsen brøt ut. Seriens første sesong vil bestå av seks episoder, og sesong 2 er allerede bekreftet.

 


Straight Outta Compton blir vist på norske kiner alikevel

Filmen om N.W.A, og deres karriere skulle i utgangspunktet ikke vises på kinoer i Norge, men dette skjer likevel! Førstkommende fredag, 21. august 2015, skal filmen bli vist på kinoer i disse byene: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Tromsø, og Fredrikstad.

 

Nytt samarbeid mellom Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese

Den legedariske filmskaperen, og den verdenskjente skuespilleren har allerede jobbet sammen i samtlige filmer, blant annet The Wolf of Wall Street, Gangs of New York, Shutter Island, og The Departed. Nå inngår de et nytt samarbeid i en film basert på boka "The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America", om en av USA's første seriemordere, doktoren HH. Holmes. DiCaprio skal spille doktoren som drepte mellom 27 og 200 mennesker på 1890-tallet.

 

Uggie er død

Uggie, den kjente filmstjernehunden fra blant annet The Artist og Water for Elephants, er død. Uggie ble 13 år gammel.

 

Pretty Little Liars får flere sesonger, og kanskje en spillefilm

A er kanskje avslørt, men serien er langt fra ferdig. Sesong 7 er på vei, og nå har serieskaperen, Marlene King, avslørt at en 8. sesong mest sannsynlig også vil komme. OG muligens en spillefilm! Er det ikke på tide å avslutte denne serien snart, en gang for alle?

 

Zac Efron blir å se i Baywatch

Det ble for litt siden annonsert at Baywatch, den kjente TV-serien (1989-2001) blir gjort om til film. Filmen skal være en komedie, og Dwayne Johnson aka The Rock skal spille en stor rolle i filmen. Filmversjonen av Baywatch blir regissert av Seth Gordon (Identity Thief, Horrible Bosses).

 


The Notebook blir en serie

Filmen, basert på Nicolas Sparks' bok, har utviklet seg til å bli en romantisk klassiker, og nå er det annonsert at boka/filmen skal bli en serie. TV-serien skal handle om det romantiske forholdet til Ally og Noah, men det er fremdeles uvisst hvem som skal spille rollene som de to hovedkarakterene i serien.

 


Prison Break kommer tilbake

Den kjente serien pågikk over fire sesonger fra 2005 til 2009, og ble avsluttet med en film, Prison Break: The Final Break i 2009. Nå skal mange av de største karakterene, blant annet de to brødrene, gjenforenes i en ny sesong på fem episoder. Den nye sesongen fortsetter et par år etter siste sesong avsluttet, der serieskaper Jason Scheuring har valgt å se bort fra filmen.

 


Traileren til The Hateful Eight er her

Traileren er her, og den ser spektakulær ut! Jeg gleder, gleder, gleder meg!

9 kommentarer

zena zuza

19.08.2015 kl.12:20

Så kjekt med denne bloggen og all infoen rundt det som rører seg i film og TV verden, så slipper jeg å tråle rundt å lete etter slikt nytt selv :)

Jon

19.08.2015 kl.15:34

3 triste nyheter her:

1: Leonardo DiCaprio som HH. Holmes, vet ikke helt om han passer til den rollen. Han er en fantastisk skuespiller så jeg håper han passer.

2: Enda mer Pretty Little Liars. Etter denne sesongen så er de ferdig med alle bøkene, hva er vitsen med å dra denne serien enda lenger. Stopp, ikke lag mer PLL!

3: Og det mest idiotiske av alt, Enda en sesong av Prison Break. Helt latterlig og unødvendig. Serien avsluttet fantastisk, bare tull å lage mer.

Hva er dine synspunkter på dette?

Stina Ueland

19.08.2015 kl.15:47

Jon:
Mine synspunkter:
1. DiCaprio er fantastisk i alt han gjør, og jeg gleder meg veldig til å se han i denne rollen :)
2. Pretty Little Liars ble dårlig for mange sesonger siden, og jeg har ingen planer om å fortsette å se denne serien...
3. Mer Prison Break: helt unødvendig.

Hva med å lage noe nytt og originalt, i stedet for alle disse nyinnspillingene og oppfølgerne som dominerer film- og tvbransjen for tiden.. Jeg er blitt temmelig lei av det. Når en original serie eller film dukker opp blir jeg kjempeglad, men det er dessverre sjeldnere og sjeldnere dette skjer.

Stina Ueland

19.08.2015 kl.15:47

zena zuza: Ja, ikke sant! :)

Jon

19.08.2015 kl.16:11

Ser ut som du mener det samme som meg.

Sett noen bra filmer på kino i det siste?

Hitman på fredag, gleder meg..

Stina Ueland

19.08.2015 kl.16:55

Jon: Skal på kino i helgen (Straigh Outta Compton og Inside Out), gleder meg :)

Jon

19.08.2015 kl.17:06

Skal du anmelde de?

Har sett Inside Out, den var bra!

Stina Ueland

19.08.2015 kl.17:14

Jon: De blir nok anmeldt her på bloggen etterhvert, men det tar nok et par dager :) Har det ganske travelt for tiden, første uken på master, og alt det der!

Jon

19.08.2015 kl.19:16

Ja, den ser jeg. Er selv i ny jobb.

Lykke til med studier!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits