Ukens film (Straight Outta Compton)

  • 23.08.2015 kl.15:12 i Ukens film
  • 6 kommentarer

Ukens film er Straight Outta Compton. Filmen er regissert av F. Gary Gray, med skuespillere som O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins og Jason Mithell i hovedrollene. Filmen handler om den legendariske rapgruppen N.W.A (Niggaz Wit' Attitude), med fokus på tre av gruppens medlemmer; Dr Dre, Ice Cube, og Eazy-E.

Jeg fikk gleden av å se denne filmen på kino på fredag, og anmeldelsen dukker straks opp her på bloggen Jeg kommer derfor ikke til å røpe så mye om filmen i dette innlegget, men jeg vil si dette; gå å se den! Dette er en av de beste musikkfilmen jeg har sett, og den er bedre enn 8 Mile, en film jeg liker veldig godt. Definitivt verdt en titt. En mer utfyllende anmeldelse kommer.

Straight Outta Compton skulle i utgangspunktet ikke komme på norske kinoer, men etter stor interesse og utsolgte kinosaler, har filmen nå fått kinovisninger i landets største byer hele neste uke.


 

I kveld skal jeg på kino og se Inside Out, den filmen jeg har gledet meg mest til å se i år. Forventningene er skyhøye, og jeg gleder meg til å fortelle dere hva jeg syns om filmen. Anmeldelsen kommer i løpet av neste uke!

Skal du se Straight Outta Compton eller Inside Out?


 

#film #filmtips #kino #trondheim #tips #disney #pixar

6 kommentarer

Jon

23.08.2015 kl.17:50

Vurderer å se Straight Outta Compton. Dette er jo en musikkfilm og den virker bra. Det jeg lurer på er; Er den verdt å se på kino?

Stina Ueland

23.08.2015 kl.18:03

Jon: Absolutt verdt å se på kino, anbefaler den på det varmeste :)

Jon

23.08.2015 kl.18:24

Den virker lang, var den lang syntes du? Går den bare i Oslo?

Rebecca Hasselgard

23.08.2015 kl.19:02

Har så lyst til å se Inside Out :D

Stina Ueland

23.08.2015 kl.20:29

Jon: Jeg bor ikke i Oslo. Som jeg skriver, den går i Trondheim denne uken som kommer, og i alle storbyer såvidt jeg vet. Mindre steder går den mest sannsynlig ikke. Den var litt lang, og kunne vært 15 min kortere, men det var fremdeles en god film, som jeg anbefaler alle musikkinteresserte å se :)

Jon

23.08.2015 kl.21:11

Da blir det en Oslo tur snarest. Men venter til jeg har lest anmeldelsen din.

Takker for innlegget!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits