Siste nytt!

  • 01.09.2015 kl.14:59 i Nyheter
  • Ingen kommentarer


Michael Fassbender i Assasin's Creed

Filmen basert på den veldig kjente spillserien, Assasin's Creed, har premiere på amerikanske kinoer desember 2016. Selv om filmen er basert på spillserien, vil vi bli introdusert til flere nye karakterer, blant annet Callum Lynch, spilt av Michael Fassbender. Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave), og Ariane Labed (Before Midnight) vil også dukke opp i filmen. Innspillingen er i gang.


 


Prometheus 2 blir Ridley Scotts neste film

Sci-fi-kongen Ridley Scott har annonsert at hans neste film blir Prometheus 2. Innspillingen startet i januar 2016. Les hele saken HER (KINOMAGASINET)


 


Amy Schumer og Jennifer Lawrence lager film sammen

Jennifer Lawrence har avslørt av hun og Amy Schumer har skrevet et filmmanus sammen. Både Lawrence og Schumer skal spille roller i filmen, og filmen skal visstnok være en komedie. Schumer er for tiden aktuell med komedien Trainwreck, som hun skrev manus til. I tillegg har hun mye erfaring med manusskriving til sin egen tv-serie, Inside Amy Schumer. Dette blir spennende!


 

Traileren til Birkebeinerne er uteHar du hørt om birkebeinerne? Har du sett dette bildet? Men vet du egentlig historien bak det? Nå kommer filmen!

Traileren til den norske filmen Birkebeinerne ble nylig sluppet, og dette ser ut til å bli en spennende film. Med talentfulle skuespillere som Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, og Pål Sverre Hagen i hovedrollene, og en spennende historie basert på ekte hendelser, ligger Birkebeinerne an til å bli en av de beste norske filmene neste år. Filmen blir regissert av Nils Gaup, kjent for Veiviseren og Kautokeino-opprøret. Se traileren her (med engelsk tekst):De tre filmene som kjemper om å bli Norges Oscar-håp

Norsk Filminstitutt har annonsert at Bølgen, Å vende tilbake eller De nærmeste blir Norges Oscar-håp. 2. september får vi vite hvilken av disse filmene som blir Norges Oscar-kandidat, og deretter må vi vente helt til januar for å finne ut om filmen blir nominert til den prestisjefulle filmprisen.


 


Wes Craven er død

Den legendariske skrekkfilm-regissøren Wes Craven døde den 30. august 2015. Dødsårsaken var hjernekreft. Craven ble 75 år gammel. Skrekkfilm-legenden er kjent for filmer som Scream, Nightmare on Elm Street, og The Last House on the Left, i tillegg til mange andre kjente skrekkfilmer.


 


Folk strømmer til kinoene for å se Bølgen

Den norske, kinoaktuelle katastrofefilmen Bølgen er en suksess, og etter åpningshelgen hadde 135.656 nordmenn sett filmen på kino. Kun to andre norske filmer har hatt en bedre åpningshelg (Kon-Tiki, Solan og Ludvig- Jul i Flåklypa), og Bølgen har dermed slått filmer som Max Manus og Hodejegerne med tanke på besøkstall.


 


Mot naturen er den norske kandidaten til Nordisk råds filmpris 2015

Ole Giæver, regissør, manusforfatter og hovedrolleinnehaver, skal konkurrere om den prestisjefulle filmprisen. Nordisk råds filmprisen er op 350.000 DKK, og utdeles til en film som utmerker seg innen høy kunstnerisk kvalitet og sterk forankring innen nordisk kultur. Dette er juryens begrunnelse: «I Mot naturen skaper Ole Giæver en selvrefleksjon over våre moderne liv og den nordiske mannen av i dag. Med en personlig og direkte fortellerstemme dannes en collage av mentale bilder som uttrykker minner, drømmer, håp og følelsesmessige stemninger. Alt gjort med en humor som tar opp i seg pinligheter, skam og smerte.»


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits