Jeg er tilbake!

 • 21.09.2015 kl.17:37 i Filmtips
 • 3 kommentarer

Nei, jeg har ikke tatt en pause fra bloggen (med vilje). Jeg har hatt det travelt den siste uken, og var bortreist denne helgen, derfor har det vært stille her på bloggen i det siste. Men nå er jeg tilbake :)

 

Hva har skjedd siden sist, og hva skjer fremover?

 • Jeg har sett Emmy prisutdelingen, oppsummeringssak om vinnerne kommer i morgen.
 • Jeg har sett Maze Runner: The Scorch Trials på kino, anmeldelse kommer.
 • I morgen skal jeg se og anmelde Me and Earl and the Dying Girl for KINOMAGASINET, anmeldelse kommer i løpet av uken.

 

Og mens dere venter på disse sakene kan jeg komme med et par film- og serietips:


Netflix

 • The Judge (2014) Rettssakdrama med Robert Downey Jr. og Robert Duvall. Sistnevnte ble Oscar-nominert for sin rolle i filmen.
 • Captain America: The Winter Soldier (2014) Den andre Marvel-filmen om Captain America, spilt av Chris Evans. Captain America: The Winter Soldier er en spennende, intens og veldig actionfylt superheltfilm, og den er mye bedre enn Captain America: The First Avenger fra 2011.
 • Saving Mr. Banks (2013) Historien om P.L Travers, forfatteren bak Mary Poppins, og hennes møte med Walt Disney og samarbeidet med å lage den elskede barneboka om til en Disneyfilm. Med Tom Hanks og Emma Thompson i hovedrollene. Filmens musikk ble Oscar-nominert.
 • Narcos (2015-) En veldig god dramaserie om den verdenskjente narkobaronen Pablo Escobar, spilt av Wagner Moura. Anbefales på det sterkeste! Første sesongen er tilgjengelig på Netflix.
 • Downton Abbey (2010-) Sesong 1-5 er tilgjengelig på Netflix.

 


HBO Nordic

 • Californication (2007-2014) De første sesongene av denne serien er kjempebra, og Californication ble fort en av mine favorittserier når jeg begynte å se den. De siste sesongene er ikke like mye å skryte av, men fremdeles verdt å se. Sesong 1-6 er tilgjengelig på HBO Nordic.
 • Dexter (2006-2013) Sesong 1-8 (alle sesongene) er tilgjengelig på HBO Nordic. PS: alle sesongen av Dexter er også tilgjengelig på Netflix.
 • West Side Story (1961) En musikal som tar den tidløse romantiske tragedien om Romeo og Juliet til 50-tallets New York. En film som i sin tid vant hele 10 Oscarstatuetter, blant annet for Beste film og Beste musikk.
 • Of Mice and Men (1992) I denne nyinspillingen av den klassiske filmen basert på den like kjente boken, spiller Gary Sinise og John Malkovich hovedrollene i dramafilmen om to menn som prøver å overleve under den store depresjonen, med store og små utfordringer underveis.

 

Hvilke filmer/serier har du sett den siste uken?

#film #tv #serie #filmtips #serietips #netflix #HBO #mazerunner #kino #filmanmeldelse

3 kommentarer

Jon

21.09.2015 kl.21:35

Så faktisk West Side Story (1961) i dag, for sikkert 30 gang.

Har du sett Cirque du Soleil: Worlds Away?

Ser du nevner Dexter, og jeg har faktisk aldri sett serien. Er den bra? Kategori? Spennende?

Stina Ueland

23.09.2015 kl.01:09

Jon: Cirque du Soleil: Worlds Away har jeg ikke sett nei.

Dexter likte jeg veldig godt ja, selv om siste sesongen var mindre god og avslutningen var alt annet en god... Men anbefaler serier, den er absolutt spennende, til tider morsom (mørk humor) og med goe skuespillere (spesielt Michael C. Hall er kjempeflink i denne serien). Kategori er vel krimdrama vil jeg si :)

Jon

23.09.2015 kl.15:48

Ok, bør vel ta en titt.

Vurderer å gi Game of Thrones en sjanse til. Jeg er skeptisk til det..

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits