Fargo sesong 2 er i gang!

  • 14.10.2015 kl.16:46 i Serietips
  • 4 kommentarer

Du kan nå se første episoden av Fargo, sesong 2, på HBO Nordic.

Fargo var en av mine favorittserier i fjor, i likhet med True Detective. Mens sistnevnte i stor grad skuffet med sin oppfølgersesong tidligere i år, ser Fargo ved første øyekast ut til å ha gjort en mye bedre jobb med sin andre sesong.

Fargo er en krim/drama/thiller-serie løst basert på Coen-brødrenes film med samme navn fra 1996. Seriens første sesong bestod av kjente skuespillere som Billy Bob Thornton, Martin Freeman og Colin Hanks. Denne sesongen mangler heller ikke på kjente navn, og skuespillere som Kirsten Dunst, Ted Danson, Patrick Wilson og Jean Smart  vil dukke opp i større og mindre roller i løpet av sesongens ti episoder.

Handlingen i denne sesongen vil finne sted på et nytt tettsted i Minnesota, med nye karakterer og nye intriger, men med den samme mørke humoren, spenningen og sjarmen som den første sesongen ble så kjent for.

Episode 1 i sesong 2 er nå tilgjengelig på HBO Nordic. En ny episode blir tilgjengelig på streamingtjenesten hver tirsdag. Sesong 1 av Fargo er også tilgjengelig på HBO Nordic.

Følger du med på Fargo?

Relaterte innlegg:

4 kommentarer

scorsese86

14.10.2015 kl.19:56

Jeg gleder meg til å se Bruce Campbell som min favorittpresident :D

Lars JG

17.10.2015 kl.02:04

Elsket Fargo sesong 1, men selvsagt mye pga handlingen og skuespillere som jeg liker, så sesong 2 med helt annen historie og nye rollekarakterer er jeg mer usikker på, men jeg tror likevel det er noe jeg vil like, så jeg må selvsagt få sett sesong 2 også. Men vet ikke om jeg gidder abonnere på HBO igjen, ikke bare pga Fargo ihvertfall ;-)

Tattavkvinnene

24.10.2015 kl.13:21

Har ikke sett noe av Fargo dessverre, men kjæresten min ser på det og digger det. Tror jeg må se å komme i gang med sesong 1 snart! :D

Stina Ueland

26.10.2015 kl.19:14

Tattavkvinnene: Ja, det bør du! Kjempegod, morsom og spennende serie :)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits