Nyheter på Netflix

 • 02.11.2015 kl.16:43 i Nyheter
 • 5 kommentarer

TV-serier:

The Vampire Diaries, sesong 5

Denne tv-serien om vampyrer, kjærlighet og mye drama er en stor favoritt blant mange. Nå er den femte sesongen om Elena, Caroline, Bonnie, og Salvatore-brødrene tilgjengelig på Netflix. De første fire sesongene er også tilgjengelig på strømmetjenesten.

 

American Horror Story, sesong 4

Den fjerde sesongen av antologiserien American Horror Story er nå tilgjengelig på Netflix. Denne sesongen handler om et freak show på 50-tallet drevet av Elsa Mars, spilt av den alltid fantastiske Jessica Lange. Freak Show er, etter min mening, den svakeste sesongen i serien, men den er fremdeles verdt å se. De tre første sesongen er også tilgjengelig på strømmetjenesten.

 

Bones, sesong 10

De første 10 sesongene av krim- og humorserien Bones er tilgjengelig på Netflix.

 

Hemlock Grove, sesong 3

En av seriens executive produsenter er Eli Roth, kjent for blant annet Hostel og Cabin Fever. Denne tenårings skrekk-drama-thrillerserien om vampyrer, varulver og andre overnaturlige vesener er tilgjengelig med sin tredje sesong på Netflix. De første to sesongene kan også sees der.

 

Filmer:

 • Horrible Bosses 2 (2014) En oppfølgerkomedie fra regissøren av We're the Millers og Sex Drive. Med Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Christoph Waltz, og mange, mange andre.
 • Seven Pounds (2008) En god og rørende dramafilm med en flink Will Smith i hovedrollen.
 • The Legend of Hercules (2014) Denne filmen ble totaltslaktet av både kritikerne og kinopublikum når den kom ut i fjor, og jeg har ikke sett den. Men kanskje denne filmen om Hercules, spilt av Twilight-stjernen Kellan Lutz, er perfekt underholdning på en skikkelig kjedelig mandagskveld?

 

 • Before Midnight (2013) Den tredje og siste filmen i Midnight-triologien av Richard Linklater (Boyhood), med Ethan Hawke og Julie Delpy i hovedrollene.
 • The Family (2013) Mafiakomedie med Robert De Niro og Michelle Pfeiffer, regissert og skrevet av Luc Besson (Leon, Taken 2, The Fifth Element).
 • Lawless (2012) Krimdrama med Tom Hardy, Shia LaBeouf og Guy Pearce, om en trio av bootleggere under den store depresjonen i Virginia.

 

 • Salmon Fishing in the Yemen (2011) En koselig dramakomedie med Emily Blunt og Ewan McGregor
 • Get the Gringo (2012) Denne action-krimfilmen med Mel Gibson heter Kill the Gringo på Netflix, men kan søkes opp med begge navn.
 • Dredd (2012) Action sci-fi med Lena Headley, Karl Urban og Olivia Thirlby

 

Har du sett noen av disse filmene eller seriene?

5 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

02.11.2015 kl.16:51

ååh så mye å se :D

Mia

02.11.2015 kl.17:13

Åh.. Hemlock Grove var grusom! Ingenting hang på greip og den Midgards ormen var jo helt forferdelig! Den første sesongen var bra og andre sesongen var grei, men nå spora de helt av og gikk full mayhem! Angrer så på at jeg så den!

Stina Ueland

02.11.2015 kl.17:14

Mia: Hehe :) Jeg har ikke sett Hemlock Grove, så kan ikke si så mye om det. Tenkte å begynne på det en dag, men jeg har et par serier som prioriteres før den tid.

Stina Ueland

02.11.2015 kl.17:14

Sofie Caroline Nilsen: Ja, ikke sant :)

Mia

02.11.2015 kl.18:51

Da vil jeg høyst anbefale å ta de andre først og jeg ville ikke ha sett mer enn sesong 1 av Hemlock Grove.. Nå så jeg mest på ettersom jeg er stor fan av Skarsgård familien også, haha!

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits