Serieanmeldelse: Master of None

  • 11.11.2015 kl.15:34 i Anmeldelser
  • 3 kommentarerMaster of None (2015)

Serieskaper: Aziz Ansari, Alan Yang

Skuespillere: Aziz Ansari, Noel Wells, Lena Waithe, Eric Wareheim

Hele første sesongen (10 episoder) er tilgjengelig på Netflix


 

Handling:

Master of None handler om det personlige og profesjonelle livet til Dev, en skuespiller i 30-årene i New York.


 

Anmeldelsen:

Master of None er skapt av, skrevet av, og hovedrollen blir spilt av Aziz Ansari, kjent fra Parks and Recreation og stand up. Jeg har gledet meg til å se denne serien helt siden jeg hørte at den skulle komme, og jeg ble ikke skuffet! Master of None er en morsom, og samtidig hjertevarm komiserie om Dev, en mann i 30-årene som prøver å overleve som skuespiller i New York. Serien følger ikke bare hans karriere, men også hans privatliv, og vi blir kjent med flere karakterer som spiller en stor rolle i begge disse delene av livet hans.

Dev er hovedkarakteren, og han er også en veldig interessant og velskreven karakter, spilt av herlige Aziz Ansari. Jeg liker Ansari, og hans rolle i Parks and Rec. er en av seriens beste. Men det er også godt å se at Ansari kan spille en mer jordnær og mindre "ekstrem" karakter enn Tom Haverford. Ikke misforstå meg, det er flere aspekter ved Dev som kan sammenlignes med Tom, men Dev er en mindre voldsom karakter, og dette er på mange måter bra. Jeg knyttes fortere til han, og jeg bryr meg mer om hva som skjer med han.

Manuset er veldig bra, og etter et par episoder var jeg hektet! Jeg så faktisk hele serien på en dag, noe som kanskje ikke er helt unormalt for meg, men som også sier en del om kvaliteten på serien. Jeg klarte ikke å legge fra meg Master of None, og jeg var faktisk litt lei meg når siste episoden var ferdig. Dette er forhåpentligvis ikke den eneste sesongen som kommer, og jeg venter i spenning på sesong 2 av Master of None.

Den første (og forhåpentligvis ikke siste) sesongen av Master of None er kun på ti episoder, så det er bare å sette av et par kvelder til å se serien med en gang.

Master of None er tilgjengelig på Netflix.

Terningkast femHar du sett Master of None?


 

Relaterte innlegg:

3 kommentarer

Mia

12.11.2015 kl.20:41

Begynte på den i går, haha! Liker den foreløpig og er et stort pluss at episodene ikke er så lange! Når jeg så på Sons of Anarchy varte enkelte episoder i over en time..

Stina Ueland

13.11.2015 kl.00:29

Mia: Sons of Anarchy er en veldig god serie, men episodene er lange, og det tar ofte lang tid å komme seg inn i handlingen, og å følge med. I lengden kan det bli litt mye. Men absolutt en serie som er verdt å se ferdig :) (personlig er jeg ikke så glad for at det kommer en spinoff-serie, helt unødvendig, spør du meg).

Master of None er en herlig komiserie med korte episoder (som jeg også liker veldig godt), men sesongen ble fort ferdig. Kunne godt tenkt meg i hvert fall 15 episoder. Venter i spenning på neste sesong (som jeg håper og tror kommer)
Gøy at du likte det :D

Mia

14.11.2015 kl.23:00

Hæ!? Kommer det spin-off av Sons? :O Det har jeg ikke fått med meg! Klarte å bli ferdig etter litt, ble bare veldig mye i lengden, haha! Blei vel ferdig med serien på ca. to mnd.. :')

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits