Filmanmeldelse: Kung Fu Panda 3

  • 20.03.2016 kl.12:20 i Anmeldelser
  • 2 kommentarer

Kung Fu Panda 3

Norgespremiere: 18.03.2016

Regi: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni

Skuespillere: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Lucy Liu, J.K Simmons


 

Handling: Kung fu-pandaen Po står ovenfor sin største utfordring hittil når skurken Kai beseirer alle kung fu-mestrene i Kina, og Po er den eneste som kan overvinne han.


 

Anmeldelsen (kort oppsummert):

  • Kung Fu Panda 3 er endelig her, fem år etter forrige film. Selv om filmen ikke lever helt opp til forventningene er den uten tvil en underholdende film som de yngste i familien kommer til å kose seg med.
  • Den visuelt peneste filmen hittil i serien. DreamWorks-teamet har gjort en strålende jobb med animasjonen i denne filmen, og det faktum at vi har ventet hele fem år på denne filmen blir fort tilgitt.
  • For voksne som foretrekker engelsk tale på amerikansk-produserte animasjonsfilmer, er Kung Fu Panda 3 en hyggelig opplevelse med stødige stemmeprestasjoner fra alle sider. Jack Black er født for denne rollen, og gjør en like god jobb i denne filmen som i de to forrige. J.K Simmons overbeviser med stemmerollen som filmens skurk, Kai, og Bryan Cranston gjør en flott jobb med stemmen som Po's biologiske far, pandaen Li.

  • Det er mye fokus på små morsomheter i dialogen, i stedet for kun «barnevennlig humor» i form av knall og fall, og det er alltid positivt i familiefilmer.
  • Dessverre tviholder Kung Fu Panda 3 på den gamle, gode oppskriften for familievennlig animasjon, og selv om den underholder meg byr den ikke på noe nytt. Filmen er full av klisjéer, både med tanke på handlingen og karakterene, og den er forutsigbar.
  • Barna vil uten tvil kose seg med denne filmen, men den byr ikke på noe nytt, og vil bli fort glemt.

 

Les hele anmeldelsen min HER (KINOMAGASINET)

Terningkast fire

Har du sett Kung Fu Panda 3? Hva syns du om filmen?


2 kommentarer

jannzky

21.03.2016 kl.10:50

Har det gått 5 år allerede? Dæven! Følte som 2 år siden at jeg gråt fra synet av søte lille baby Poh. Litt synd at de ikke brukte Mad Mikkelsen som de sa, men men.
Hei, liker bloggen. Om du skulle trenge hjelp til design eller header, stikk innom oss her :)www.espolin.net

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits