Filmanmeldelse: The Secret Life of Pets

  • 25.06.2016 kl.13:12 i Anmeldelser
  • 3 kommentarer


The Secret Life of Pets (2016)

Regi: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Skuespillere: Louis C.K., Lake Bell, Ellie Kemper, Kevin Hart, Dana Carvey, Steve Coogan, Albert Brooks

Norgespremiere: 24.06.2016 

Handling:

Max lever livet som et bortskjemt kjæledyr i New York. Men livet hans snus på hodet når eieren kommer hjem med en stor ny hund som prøver å ta plassen hans. 

Anmeldelse:

  • En sjarmerende film om hva dyrene dine gjør når du er borte.
  • Den nyeste filmen fra Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions) er på mange måter lik Pixar-klassikeren Toy Story. Begge filmene handler om noen (i dette tilfelle dyr, i Toy Storys tilfelle leker) som slår seg løs/springer til live når eier drar bort. Begge handler om to vidt forskjellige karakterer som starter med å mislike hverandre, men som må samarbeide mot et felles mål og sakte men sikkert begynner å like hverandre.
  • Likhetene mellom disse to filmene er ikke til å unngå, og The Secret Life of Pets er derfor en temmelig uoriginal film, der man ofte får følelsen av at "dette har jeg sett før".
  • Men til tross for dette er The Secret Life of Pets en sjarmerende og underholdende animasjonsfilm med et spennende rollegalleri og flere morsomme øyeblikk. Filmen tar blant annet i bruk flere referanser, som er til glede for de voksne blant publikummet.

 

  • Barna kommer til å elske The Secret Life of Pets, men filmen vil nok bli fort glemt blant oss voksne som har sett vår del av animasjonsfilmer opp gjennom årene.
  • Filmen kan sees både med norsk tale og i originalversjon, og i 3D- og 2D-format. Jeg så den med norsk tale i 3D, og selv om dubbingen var bra utført, tror jeg filmen er enda bedre med de originale stemmene. Jeg ser ingen grunn til å bruke ekstra penger på å se The Secret Life of Pets i 3D, du kommer til å like filmen like godt i 2D.
  • Som forfilm vises en kortfilm om Minions, og den er både morsom og koselig.

 

Les hele anmeldelsen min HER (KINOMAGASINET)

Terningkast fire

Har du sett The Secret Life of Pets? Hva syns du om filmen?

3 kommentarer

Janne

25.06.2016 kl.18:52

åå den vil jeg se!

Tone

20.07.2016 kl.01:45

Hei, elsker bloggen din! Lenge siden du har lagt ut noe nå, er alt bra?

Stina Ueland

25.07.2016 kl.10:02

Tone: Hei! Gøy å høre at du liker bloggen :) Ja, alt står bra til. Sommerferie har ført til lite filmtitting, og lite å skrive om her på bloggen. Men det kommer flere anmeldelser snart! ;)

Skriv en ny kommentar

Stina Ueland

Stina Ueland

23, Trondheim

Studerer master i filmvitenskap på NTNU. Ser altfor mye film og serier. Filmanmelder og journalist for KINOMAGASINET. Kontakt:stinaueland@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits